• DOMŮ
  • DISKUSNÍ FÓRUM
  • ČLENSTVÍ
  • KALENDÁŘ AKCÍ
  • PRAVIDLA
  • O NÁS
  • NAPIŠTE NÁM
  • Technika / Nový ford focus 2011

      Ford Focus produkce začíná 

    Celosvětová výroba nového Ford Focus začala v pondělí 6. Prosince 2010 v Saarlouis. Za přítomnosti premiéra země Sársko, Petera Muellera, předsedy představenstva a generálního ředitele společnosti Ford-Werke GmbH Bernharda Mattese, Dr. Wolfganga G. Schneidera a Kena Macfarlane, viceprezidenta Ford of Europe, a dalších čestných hostů sjel "Job 1" symbolický První nový Ford Focus z linky. Poprvé v historii Ford Motor Company zahájila výrobu souběžně v provozu Wayne, Michigan, defakto na dvou místech ve světě . Prodej třetí generace Ford Focus  začne v Německu na jaře 2011.

    Ford Focus kombinuje mnoho let komfort a úroveň zabezpečení s vynikající jízdní dynamikou - charakterové vlastnosti, že by mohl přesvědčit zákazníky po celém světě. Nyní nová, třetí generace Ford Focus je připravena pokračovat v této úspěšné tradici.. To je výsledek nebývalého rozvoje iniciativy pod záštitou nové, globálně orientované produktové strategie, "ONE Ford".

    Pro výrobu nového modelu bylo v závodě Ford v Saarlouis přijato kolem 500 nových zaměstnanců. Na modernizaci závodu v Saarlouis, společnost investovala 300 milionů €. 100 millionů € šlo do nového robota linky na vyrobu karoserií , 75 milionů € do nových sad nářadí a asi 18 milionů € do nové lakovny. Dále bylo potřeba finančních investic v několika dalších oblastech, jako je inovace v oblasti informačních technologií nebo automatizovaná instalace těsnění dveří a přístrojové desky.

    "Komplexní modernizace zařízení je jasný závazek Ford Motor Company v zavodě v Saarlouis," řekl Bernhard Mattes, předseda představenstva společnosti Ford-Werke GmbH "Díky rozsáhlé práci a investici je závod v Saarlouis v mimořádně náročném prostředí velmi konkurenceschopný. Nový Ford Focus jde odsud do mnoha zemí na světě! "

    V současné době se výroba v Saarlouis zvýšila, jak bylo plánováno na plnou kapacitu, Ford zde vyrábí na tři směny denně až 1850vozů nového modelu.

    Závod v Saarlouis byl zvolen jako hlavní závod (Lead-plant ") a je pouze jedním vyrobním místem v západní Evropě pro nový Ford Focus a tím i pro budoucnost v Sársku. Globální perspektivy - Ford Focus je nejdůležitější sérií Ford vůbec. Od roku 1998, kdy tento model nhradil Ford Escort ve střední kompaktní třídě, sjelo z linky více než deset miliónů vozů , z nichž 3,7 milionu přišlo z továrny v Saarlouis.

    Saarlouis: Více než dvanáct milionů vozidel za 40 let
    Závod Ford v Saarlouis je 40 let jeden z nejvýznamnějších lokalit v Německu a Ford v Evropě.. Během tohoto období, Ford vyrábil v Saarlouis více než dvanáct milionů vozidel. Ford v Saarlouis je dnes s více než 6.500 zaměstnanci a dalšími 2000 zaměstnanci v připojené dodavatelské sekci největším zaměstnavatelem v nejmenším prostoru-regionu.

    Celkově lze říci, že Ford investoval více než tři miliardy eur během 40 let v jeho sárském provozu a tak byla podpořena mezinárodní konkurenceschopnost . V roce 2009 byl Fordem vyrobeno v Saarlouis celkem 339 717 vozidel. . Zhruba 80 procent vozidel je vyváženo . Mezi nejvýznamnější z více než 60 zahraničních zemí patří Velká Británie, Itálie, Španělsko, Francie a země Beneluxu.

    2011-01-11 09:22:22 - vložil:

    Poslední reakce v diskuzním fóru

    TémaAutorZobr.
    Sentíkův FoFo ST 2.3EB + Puma ST Line X 1.0EB ZAHRY15001
    Elektronicka servisni knizka djdekl2416
    ceny pohonnych hmot Sentik999155
    Mini Cooper R53 JCW Shav01163
    Elektronicka servisni knizka Honza5442416