Právě je 21.02.2019 08:22



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 233 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další
 Dodatocna montaz tempomatu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Dodatocna montaz tempomatu
Na fore CMC som sa jasne docital ze sa to neda, resp. nikto to nevie.
V servise Ford Charouz mi prijimaci technik povedal ze sa to neda. Prijimaci technik z druhej smeny mi zas povedal ze sa to da, ale mam na to zabudnut, lebo je to strasne drahe.

No slaaaava. V Nemecku je mozne kupit original Ford diely na tempomat (konzolu s tlacitkami + kabelaz s pinmi + schemu + navod) za zaujimave peniaze. Robia dokonca aj montaz. Zistujem cenu montaze.

Teda vysledok. Tempomat do Mondea sa domontovat da.

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


20.05.2009 15:50
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Vie mi niekto odporucit nadsenca alebo servis v Prahe, kde mi to namontuju? Samozrejme s aktivaciou v riadiacej jednotke. Servis Fords samozrejme mnou dovezene diely montovat nebude. Nechce sa mi koli tomu ist do Nemecka autom. Ale ak sa inac nebude dat tak pojdem.

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


20.05.2009 15:54
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 8698
Bydliště: Havl. Brod (CZ)
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
v Praze nevím, ale to bude 100% další krok který já podniknu, hned po montáži středového panelu po FL který taky nejde :idea: :wink: .

_________________
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
Obrázek


20.05.2009 19:21
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9805
Bydliště: Střední Čechy
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Ale někde jsem četl,že pro benál je to "jednodušší" než na naftu.Je to tak?
EDIT:To není pravda,nafta je jednodušší!!!!Plácám nesmysli :-)
Radec:Na kolik ten materiál vyjde?

All:Je mi divné,že u mého azta není.Jen mi napadlo jestli nebylo bouraný a pak tempomat nezapojili.Pak by někde pod volantem byla nějaká kabeláž,ne?Dá se to nějak zjistit????Nebo v motoru?

_________________
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!


20.05.2009 19:52
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Samotny tempomat original Ford (tlacitka, skrutky, maticky ,.... kabelaz, schema, navod) stoji okolo 200 euro.

Inac nieje divne ze ho nemas. Tempomat bol za priplatok aj v Ghia vybave.

A preco by malo byt tempomat jednoduchie namontovat do benzinu nez do nafty? Ide o to, aby si mal elektronicky plyn a riadiacu jednotku. A to maju vsetky MK3. No neviem, niesom expert.

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


20.05.2009 20:09
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9805
Bydliště: Střední Čechy
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Tak čekal bych to k té motorizaci....Auto na dálnice...Jen to byla taková úvaha.
A o tom rozdílu jsem to jen četl.Já nejsem už vůbec expert.Jen jsem to chtěl potvrdit nebo vyvrátit... :wink:

_________________
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!


20.05.2009 20:16
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Takze dodatocna montaz tempomatu stoji 350EUR.

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


23.05.2009 13:28
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9805
Bydliště: Střední Čechy
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Vydržím bez něj.... :wink:

_________________
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!


23.05.2009 16:47
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
za tie peniaze aj ja. aj tak mi viac ako o tempomat ide o krajsi volant :D :D :D

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


24.05.2009 09:44
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9805
Bydliště: Střední Čechy
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Tak to si tam můžeš nechat udělat samolepku :wink:

_________________
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!


24.05.2009 09:56
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 21:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Mám Mondeo rok a tempomat jsem použil jestli pětkrát tak je to moc. V dnešním silném provozu se s ním jezdit ani moc nedá..


24.05.2009 11:36
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.05.2009 19:15
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
ja som mal v predchadzajucom aute tempomat a tiez som ho nijak extra nepouzival, to mondeo vyzera s tlacitkami na volante ovela lepsie. ale ten tempac sa moze hodit v obci. kto ma tu 50tku udrzat? :D

_________________
Ford Mondeo, 2.0TDCi 96kW, M6, 2003 po f/l Liftback, Ghia


24.05.2009 16:02
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2008 19:37
Příspěvky: 545
Bydliště: Kosice
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
presne tak Radec,hodi sa v meste ;) ale ja vyuzivam tempomat prakticky stale. 140km/h na dialnici ( obvykle D2 Brno - BA ) alebo BA-ZA-RK-LM-PP . a stale pri jazde po BA(50km/h). ak idem mimo dialnice tak tak ho nastavim na 100 km/h (ale je to pouzitelne len ked nie je plna cesta) musim povedat ze uz sa snazim dodrziavat rychlosti aj ked obcas sa clovek potrebuje vyventilovat :oops:

_________________
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005
Obrázek
Obrázek


24.05.2009 19:06
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 274
Bydliště: Jizerské hory
Odeslat Re: Dodatocna montaz tempomatu
Zkuste se mrknout tady

_________________
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic


25.05.2009 07:08
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 20.10.2008 16:53
Příspěvky: 1780
Bydliště: Plzeň
Odeslat Nezapojený konektor
Prosím o radu. Při včerejším zjištění nefunkční klimatizace jsem se kouknul jestli jsou všechny pojistky OK a pod volantem, kousek vedle pojistek jsem našel konektor který neni nikam zapojený. Nevíte někdo co to je?

Priřkládám foto


Přílohy:
konektor.jpg
konektor.jpg [ 409.26 KB | Zobrazeno 648 krát ]

_________________
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci
17.07.2009 13:59
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 233 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.