Právě je 27.06.2017 16:29



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 forscan 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 28.05.2017 13:48
Příspěvky: 8
Bydliště: Velké Opatovice
Odeslat Re: forscan
Jde tam nastavit nastavení světel? Majitel přede mnou nechal nastavit že svítí světla i na 0.
Ale i tak. Co je kvalitnější? Více podobné originálu? Klidně si připlatím za Fordiag,pokud to stojí za to.

_________________
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +


29.05.2017 19:42
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 28.05.2017 13:48
Příspěvky: 8
Bydliště: Velké Opatovice
Odeslat Re: forscan
Běží elm na Windows 10?
Díky za rady.

_________________
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +


30.05.2017 19:10
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 28.04.2013 19:47
Příspěvky: 486
Bydliště: Vsetín
Odeslat Re: forscan
Na w10 beží v pohodě, světla záleží na typu auta, doplň si do popisu jaké máš auto ať víme na jaké se vlastně ptáš.

_________________
Ford Focus II 1.6 HB (6/2011)


30.05.2017 19:15
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 28.05.2017 13:48
Příspěvky: 8
Bydliště: Velké Opatovice
Odeslat Re: forscan
jirkaj napsal:
Na w10 beží v pohodě, světla záleží na typu auta, doplň si do popisu jaké máš auto ať víme na jaké se vlastně ptáš.


A je to :D
Používal jsem na mé minulé auto peugeot WOW WÜRTH ale nevím jak funguje Elm,zda získám více možností nastavení. Nebo ne. Např. Zámknutí po rozjezdu či ty světla...

_________________
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +


30.05.2017 20:00
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 20.05.2011 08:52
Příspěvky: 5735
Bydliště: Brno
Odeslat Re: forscan
S tímto by ELM + ELM Config nebo ForScan neměl mít problém..

_________________
Je: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB / 134 kW, 2015, tectonic silver, Titanium
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6 16V / 80 kW, 2010, vision blue, TrendaNiumX™


30.05.2017 20:46
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 28.05.2017 13:48
Příspěvky: 8
Bydliště: Velké Opatovice
Odeslat Re:
Adow napsal:
Forscan je zdarma a ELM k tomu taky není žádná pálka. Pro běžného uživatele to dle mého umí víc než dost ;)


Ještě jednou děkuji za vysvětlení!!
Je super že jsou lidi kteří tomu rozumí zapálení pomoct i ostatním! Ještě jednou děkuji

_________________
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +


01.06.2017 18:38
Profil E-mail

Registrován: 26.02.2017 23:00
Příspěvky: 1
Odeslat forscan fiesta mk7
Zdravim omlouvam se pokud uz tady nco takoveho bylo mam nejnovejsi forscan plus licenci na dva mesice auto fiesta 2009 tdci 66kw pripojim se pres elm327 ale nemuzu najit napr jednotlive vstriky kolik davkuji na tdci na youtube sem videl ze tyto udaje maji ale ja je nemam ani na vyber cim to je auto to nepodporuje nebo mam moc novou verzi forscanu ci co diky za vysveteni :)


01.06.2017 18:59
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 28.05.2017 13:48
Příspěvky: 8
Bydliště: Velké Opatovice
Odeslat Re: forscan
Ahoj.
Jde ForScan nastavit tak aby při vynucené regeneraci vypalování filtru pevných částic se mohl já podívat i na aktuální teploty před a za katalyzátorem? Nebo tyto hodnoty někam nahrávat a po dokončení regenerace se podívat jaké teploty probíhaly?
Já to nemůžu nějak najít. Nevím zda to podporuje.

Děkuji

_________________
Mondeo IV r.v. 2009 TDCI 2.0 , 103 kW. Tempomat,navigace FX, convers +


17.06.2017 15:42
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.