co vas v posledni dobe vytocilo
- Yeshterr
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Se školkou řešíme úplně stejný problém. Navíc mě nasralo, že na listině přijatých jsou i děti, které potřebují hlídání jen pár dnů v týdnu. tzn. jejich matka nedělá na plný úvazek, nebo je doma na mateřské s druhým a v obou případech má ve školce známou. Ředitelka je arogantní kosočtverec, co zřejmě čeká obálku. Ač státní zařízení, člověk se nedovolá spravedlnosti 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- VH123
- Zkušený
Co mi pomůže že fetka na podpoře, která mi za 10 let vybere auto bude ze školky umět jíst příborem a mýt si před jídlem ruce? Správně tu zaznělo že lidi co kašlou absolutně na všechno se stejně ráno nedokopou to dítě odvést. Nevím jak u vás, ale u nás začnou vylézat z nor tak kolem 10-11.
Vojta
- lucky.jack
- Test driver
Yeshterr píše:Ředitelka je arogantní kosočtverec

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jeden cerstvy na podobnu strunu zo Slovenska:
http://www.sme.sk/c/6436834/ucitelky-na ... emiku.html
Voe ... ako keby citali moj prispevok:
http://www.sme.sk/c/6436834/ucitelky-na ... emiku.html
Voe ... ako keby citali moj prispevok:
@VH123: Cielom je prave to, aby ta fetka za 10 rokov tie auta nevyberala. Rodicov by mohlo motivovat aspon to, ze ked sa deti nazeru v skolke, nebudu ich musiet krmit doma a minat cenne prachy, ze ktore sa da kupit nieco lepsie (okena, cuco, cigaro, ...).Už šesťročné deti sú podľa učiteliek často vopred odsúdené na neúspech. Do prvého ročníka základnej školy nastupujú absolútne nepripravené, neovládajú slovenský jazyk, často ani rómsky, nemajú základné hygienické návyky.
Učiteľky sú presvedčené, že deťom by výrazne pomohla povinná predškolská príprava, minimálne povinný nultý ročník. „Čo nedostanú v rodine do šiestich rokov, nikdy už nedoženú.“
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Ak caka druhe, moze to vybavovat tatinek a matku nevidia cize nemozu vediet ze cakaju dalsi prirastok. Co som pocul, dost si zakladaju na trvalom pobyte v mieste skolky resp. danej casti Prahy.Yeshterr píše:Navíc mě nasralo, že na listině přijatých jsou i děti, které potřebují hlídání jen pár dnů v týdnu. tzn. jejich matka nedělá na plný úvazek, nebo je doma na mateřské s druhým a v obou případech má ve školce známou
A potom ani ten trvaly pobyt nebol smerodatny, inak by namiesto slovakov (im staci prechodny napr. na hypo, prihlasenie auta...) boli v skolkach tamagochi, ukrajinci apod.
Po novom sa prihlasky davaju do systemu a ten "vyplivne" zoznam prijatych...tak neviem ci pomoze znama apod...je to asi kontrolovane.
-
- Test driver
No ale dneska je všechno kontrolované a ........

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Yeshterr
- Test driver
Ve školce u nás na to mají bodový systém. Skládá se z položek jako jestli mají oba rodiče trvalé bydliště (přesně jako píšeš) v místě školky, jestli mají oba zaměstnání na plný úvazek, jestli má dítě už ve školce sourozence atd. atd. Za něco jsou body třeba tři, za něco třeba jen jeden. Naše malá nedosáhla plného bodového limitu jen ve dvou případech, to je ten zmiňovaný sourozenec (1 bod) a věk dítěte (3 roky jí budou až v listopadu - 1bod). Tudíž dejme tomu 28 bodů. A pak vidíš ženskou s kočárem a s tatínkem, jak si jdou v klidu odpoledne vyzvednout druhý dítě a hurá na zmrzlinu. Už jen díky tomu, že ta ženská tlačí kočárek víš, že nemohla nasbírat víc jak 27 bodů, je to ale tlačenka nějaké známé nebo přímo té ředitelky. A takhle když jich tam vidím odpoledne třeba pět, mám sto chutí té krávě plivnout do xichtu. Takže teď aby manželce zaměstnavatel nezrušil místo, budu nucen v soukromé školce vycálovat tak 7500,- až 12000,- měsíčně. Tzn. každé tři měsíce jedna dovolená all inclusive letecky jen tak vyhozená oknem. V jeslích jsme na tom podobně, tam je díky vysokému počtu přihlášených dětí do posledního ročníku vedená jako 10. náhradník. Tudíž šance, že by v září 10 dětí nenastoupilo se rovná nule.
Tohle mě tak nakrklo, že už se celkem těším, až skončí tenhle babyboom nás, Husákových dětí. Pak tady bude zase dětí jako v devadesátých letech, tzn. dle statistik o trochu víc, než za Hitlera. Pak se konečně budou školky hromadně rušit, jako tomu bylo v devadesátých letech (u nás to byly 2 školky a jedny jesle v dosahu 3km, nyní se krom jeslí muselo zase vše obnovit), aby se pak dětem Husákových dětí mohly zase znovu otevřít a nekonečný koleběh se uzavírá. Je to na palici a když se mě někdo zeptá, jestli bude druhý dítě? Pak s klidným svědomím můžu odpovědět, že ani náhodou. Rodina - základ státu se tady rozhodně nepočítá. Leda, že by ženský rodily rovnou tak třicetiletý manažery a lobisty.

Tohle mě tak nakrklo, že už se celkem těším, až skončí tenhle babyboom nás, Husákových dětí. Pak tady bude zase dětí jako v devadesátých letech, tzn. dle statistik o trochu víc, než za Hitlera. Pak se konečně budou školky hromadně rušit, jako tomu bylo v devadesátých letech (u nás to byly 2 školky a jedny jesle v dosahu 3km, nyní se krom jeslí muselo zase vše obnovit), aby se pak dětem Husákových dětí mohly zase znovu otevřít a nekonečný koleběh se uzavírá. Je to na palici a když se mě někdo zeptá, jestli bude druhý dítě? Pak s klidným svědomím můžu odpovědět, že ani náhodou. Rodina - základ státu se tady rozhodně nepočítá. Leda, že by ženský rodily rovnou tak třicetiletý manažery a lobisty.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
- jimm
- Zkušený
svatá pravda 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- Sobull
- Zkušený
Naprosto ti rozumím. je to k
Tohle je přesně ten systém jak dotace fungují. Ty ze svých daní dotuješ školku té náně, co má protekci, ale sám tam svoje dítě dát nemůžeš a musíš platit podruhé soukromníkovi. Zvrácenost nadruhou

Tohle je přesně ten systém jak dotace fungují. Ty ze svých daní dotuješ školku té náně, co má protekci, ale sám tam svoje dítě dát nemůžeš a musíš platit podruhé soukromníkovi. Zvrácenost nadruhou

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- rapo
- Nováček
@Yeshterr mas recht, ale mit jedinacka bych rekl ze taky neni to prave orechove 

Mondeo Mk5 Titanium Combi 2017, 2.0 TDCi
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)
- Yeshterr
- Test driver
Věc názoru. Já jsem jedináček a nějak mi nepřijde mi, že je něco se mnou špatně. A aby náš "národ" kvůli takovým jako já nevyhynul, na to tu máme černý a migraci svoloče z východu.

zdravim, tu vychod SKYeshterr píše:Je to na palici a když se mě někdo zeptá, jestli bude druhý dítě? Pak s klidným svědomím můžu odpovědět, že ani náhodou

no bud das tych cca 10tisic na sukromnu skolku alebo ak bude druhe dieta, usetris tuto sumu a dieta zostane doma s matkou a dalsim surodencom...vsetko sa odvija od prijmu
- Yeshterr
- Test driver
Přesně tak, vše se odvíjí od příjmu, na jak dlouho si člověk rozvrhne mateřskou a ač to zní divně, tak je dobré plánovat početí. Proč? Protože pokud se Vám narodí dítě třeba 5. září, znamená to, že bude o rok déle doma, než jste čekali. A nebo řešit Jesle, kterých je zatraceně málo.
A doufám, že sis tu svoloč z východu nevztáhl na sebe, mám tím na mysli kultury, které nedokážou používat WC evropského typu, bydlí v zemljankách a u nás zpravidla kradou a Ti lepší odvádí těžce nekvalitní práci, samozřejmě bez odvodu daně.
A doufám, že sis tu svoloč z východu nevztáhl na sebe, mám tím na mysli kultury, které nedokážou používat WC evropského typu, bydlí v zemljankách a u nás zpravidla kradou a Ti lepší odvádí těžce nekvalitní práci, samozřejmě bez odvodu daně.

- Blackhawk
- Test driver
-
- .
Mna dnes vytocili colnici zas.To je hadam štátom dotovana úžera.To že platíme DPH od 22 eur je dosť na prd a teraz už zarátavajú aj poštovné do toho.Takže si sUSA ani ponožky teraz bez DPH nekupime...
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i