Právě je 21.11.2018 13:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
 Dálkové ovládání 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 16.01.2013 23:03
Příspěvky: 17
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Čao kluci, mám fofo 99 giha 1.8 16v odcizena dalka ! Centrál na dálku fungoval! Na manuál nejde! Mám to tet jak 120L Pomocte prosím někdo... A ke všemu jak sem forad strkal klíč do toho zámku a manuálně se dostával do auta tak se seknul zámek a za boha to nejde odemknout zevnitř z venku prostě vůbec! Táhla jsou v poradku! Lezu tam spolujezdcem no hrozná past! Děkuji za odpověď. S pozdravem Petr.


08.05.2014 18:43
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Hoj,
mé téma bylo bloknuto, že prý se to tu neustále řeší. Už u toho sedím 6 hodin a nevyčetl jsem vůbec nic, jen tu všichni píšou, že to funguje, ale nepíšou jak to udělali.
Takže mě prosím nezabíjejte, ale při prog. imobilizéru:

- Strčím 1 klíč do zapalování otočím z polohy "0" do polohy "II" poté poloha "0" vytáhnu, dám druhý klíč 0-II-0, vytáhnu a dám nový klíč 0-II-0, vytáhnu, to vše cca do 10 sekund. Když vrátím zpět nový klíč tak bliká imobilizér jak šílený - divný je, že auto jde nastartovat, ale imo stále bliká jak blázen. Nikde jsem se nedočetl, jestli mám v poloze "II" čekat až zhasnou kontrolky, nebo jestli 0 - II a rychle další klíč. Zkoušel jsem každopádně jak počkat, tak to udělat co nejrychleji, ale nic.
Samozřejmě mám 2 origo klíče + jeden nový pouze vybroušený. Kódovat centrál, jsem zatím ani nezkoušel.
Kdyby někomu opět vadilo, že se zase ptám na to samé, tak ty co mi chtěj pomoct prosím napište do PM. Díky.
Ještě detail: Focus 2011 (sklopný klíč)


02.09.2014 16:00
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14509
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Dálkové ovládání
programujes imobilizer nebo dalkove ovladani dveri?

imobilizer je pro nastartovani, to takhle neudelas a navod na DO najdes, kdyz budes hledat

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


02.09.2014 20:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Programuju imobilizér, zkoušel jsem to podle 4 návodů, jeden z nich jsem uvedl.
Dálkové ovládání jsem ještě nezkoušel. Jak jsem psal, hledal jsem 6 hodin, našel toho spousty a spousty jsem také i vyzkoušel. Auto už mi přestává děkovat za ty akce vypnout a zapnout. Proto se ptám na nějaký přímý postup, nebo co dělám špatně, většina návodů je rok 1999, co já vím, jestli je to stejný jako 2011.


02.09.2014 20:51
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14509
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Dálkové ovládání
pro auto vyrobene v roce 2011 plati, co jsem napsal vyse

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


03.09.2014 05:21
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Tak už jsem to pochopil. Nastavení dálky trvalo asi 10 sekund, moc nerozumim, proč ty manuály mají 10 kroků, když stačí 6x rychle 0-II-0 a hned zmáčknout tlačítko = hotovo.

Blbé to je s tím imobilizérem, ve Fordu chtějí za nahrání kódu 968Kč, jako chápu, že ty přístroje jsou drahé, ale tisíc je celkem dost.


03.09.2014 11:31
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14509
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Dálkové ovládání
vypln si, odkud jsi ... treba se Ti nekdo ozve

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


03.09.2014 11:34
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.02.2014 21:11
Příspěvky: 1099
Bydliště: Letovice
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Dneska zaparkuju na parkovišti auto vedle nějaké Audiny (nějaká velká off road) a jdu pryč něco zařídit. Něchám v autě slečnu. Dojdu zpátky a hlásí mi, že došel týpek k audině, chtěl odemknout, ale místo toho zablikalo moje auto a jeho nic. Že čuměl jak puk a tak to bylo asi ještě 2x, než to odemknul a odjel. Tak co to jako je? :mrgreen:

_________________
Je: Ford Focus III, 1.0 Ecoboost, 92 kw, r.v. září 2013, Stříbrná Moondust
Bylo: Ford Focus II, 1.6 benzín, 74 kw, r.v. 2006, Red Rango


03.09.2014 14:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Ok, tak klíč pojede na diagnostiku, nedá se nic dělat.
Ale z čeho jsem zase v lese. Když naladím novou dálku tak hned bez problémů funguje, v tu chvíli mi ale přestane fungovat ta druhá, když naladím tu druhou, přestane fungovat ta nová. Tak teď nevím co mám dělat. Ještě mě napadlo, když ladím jednu zmáčknout tlačítko na obou dálkách aby se naladili na stejnou frekvenci. Nechci to ale testovat do nekonečna, prý se to dá naladit jen několikrát. Nevíte někdo jak udělat aby fungovaly obě najednou?


06.09.2014 08:34
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14509
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Dálkové ovládání
zacne programovaci mod (ozve se ton), pak zmacknes jednu dalku, pak druhou, pak das klic do 0, znovu do II, znovu do 0 ... a mas hotovo

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


06.09.2014 08:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Ok, díky, myslel jsem si, že to asi vytvoří nějaké spárování a vždycky se musí namačkat všechny klíče. Akorát když se ozve tón, tak je klíč v poloze 0, myslím, že potom ho stačí už jen vytáhnout a počkat 20 sekund.


06.09.2014 09:06
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 19679
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Dálkové ovládání
musi se oba soucasne , pokud pujde nejaka o neco drive tak se naladi jen ta

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


07.09.2014 10:58
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 19679
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Dálkové ovládání
Mopadge napsal:

Blbé to je s tím imobilizérem, ve Fordu chtějí za nahrání kódu 968Kč, jako chápu, že ty přístroje jsou drahé, ale tisíc je celkem dost.



kdyz ti pravnik rekne 1500 za hodinu tak reknes co ? nema zadne pristroje jen titul

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


07.09.2014 11:00
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 25.08.2014 13:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Dálkové ovládání
foki napsal:
Mopadge napsal:

Blbé to je s tím imobilizérem, ve Fordu chtějí za nahrání kódu 968Kč, jako chápu, že ty přístroje jsou drahé, ale tisíc je celkem dost.



kdyz ti pravnik rekne 1500 za hodinu tak reknes co ? nema zadne pristroje jen titul


Osobně mám obchod ve franchise s podobnými službami, takže si uvědomuji všechna úskalí. Jen píšu, že se mi to zdá moc, ne, že to nezaplatím ;-)

Klíče jsem dnes kódoval a nemusí se mačkat oba najednou, odstup byl cca 5 sekund a fungují oba dva.


07.09.2014 12:46
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 01.11.2014 20:39
Příspěvky: 25
Odeslat Re: Dálkové ovládání
cawte, chcel by som sa spytat aky je postup pri synchronizácii dialkoveho ovladania s autom. ked mam dva kluce s dialkovym ovladanim a chcem aby mi fungovali obidva.

auto: ford focus 2008 (mk2 facelift)


03.12.2014 20:00
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 166 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.