Právě je 16.12.2018 03:25



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Vykonejsie brzdy 
Autor Zpráva
.
.
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9397
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
tak zadek bych nechal seriove kotouce na focuse

uz jsem posilal poptavku, borec mi nabizi predni trmeny + drzaky z 2.5 24V za 1.500,-kč , tak se rozhoduju a jeste zkusim pohledat nejake dalsi, teda pokud nenecham seriove focus brzdy, preci jen je to nevratna zmena :(

_________________
„Radši mrtvý, než druhý.“
http://www.zidova-garaz.cz


13.11.2009 23:21
Profil
Test driver
Test driver

Registrován: 24.10.2008 19:08
Příspěvky: 4301
Bydliště: Letovice
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
A proč smutek? Byla by to změna k lepšímu snad, nebo? Akorát pak už neobuješ 14" kola :idea: Ale dát tam zpět sériové brzdiče snad jde vždy, ne? ... akorát odvzdušnění atd ...

_________________
Puma 1,7 16V


13.11.2009 23:30
Profil E-mail
.
.
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 9397
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
no prave nedas zpet,. Teda nevim jaky prumer der mam v tehlicich, to budu muset jeste zjistit zda bude nutno prevrtat diry ktere drzi drzaky s trmeny.. takze je to zatim vse jenom "kdyby".. A pak nekomu nedejboze pri prodeji rikat jo predni brzdy jsou tam z jineho auta tak by me asi hnal :mrgreen:

_________________
„Radši mrtvý, než druhý.“
http://www.zidova-garaz.cz


13.11.2009 23:40
Profil
Test driver
Test driver

Registrován: 24.10.2008 19:08
Příspěvky: 4301
Bydliště: Letovice
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
Tak ještě vyměnit i těhlice,ale nevim, jestli by pasovali :roll: Já mám vzadu nastaveny brzdiče redukcema z oceli. Díry jsem nepřevrtával, přizpůsobil jsem ty redukce. Mám tam (vzadu)kotouče průměr 300mm(přední z Mondea Mklll), standardní brzdiče, ale desky zadní z Mondea Mklll(větší), protože tam už teď vejdou :) Na předek zkusim použít komplet předek z Focusu RSI. Na to musim sehnat Kč :mrgreen:
A to auto asi nikdy neprodám, jinak bych ty úpravy nedělal :P

_________________
Puma 1,7 16V


13.11.2009 23:56
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.01.2010 20:13
Příspěvky: 2
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
Já mám na svém
focusu Zimmermany a destičky Sparco a brzdí mi to výborně :twisted:


18.01.2010 18:33
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14.04.2008 15:27
Příspěvky: 1074
Bydliště: Krupina/Banskobystricky kraj
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
Čiže na focuse my stačí:

Prevŕtať diery na tehlici, či otočnici a podložky na brzdový kotúč ? Či viac ?

dik za inf.

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=9324&start=45
Obrázek


28.12.2010 22:12
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 19693
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
WnemOne napsal:
Čiže na focuse my stačí:

Prevŕtať diery na tehlici, či otočnici a podložky na brzdový kotúč ? Či viac ?

dik za inf.



no nevim jake diry chces na predni naprave prevrtavat . pokud se jedna o FF1 .

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


31.12.2010 15:06
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2009 20:39
Příspěvky: 2222
Bydliště: Hluboká nad Vltavou
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
Taky jsem přemyšlel tam dát větší,ale na těhlice co jsou tam ted,což znamená zkusit ty z mondea mkII, akorád se mi nelíbí ty podložky pod kotoučema,za druhé mě zajímá jestli to bude o dost lepší,nebo radši schánět z Stečka,má někdo zkušenosti jaká je to změna,když se použijou z Mondea?ty co jsou tam origo na 2.0i někdy vadnou :twisted: Už někdo přemýšlel jestli tam jdou dát i FII nebo mondea MkIII, tam jestli se nepletu jsou standart 278 a u výkonějších dokonce 300 mm, kdyby někdo věděl bych rád pobral informace.

_________________
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan


31.12.2010 16:53
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 17.02.2018 23:08
Příspěvky: 3
Odeslat Re: Vykonejsie brzdy
Panove prosim vas, nejak bych potreboval srovnat, co jsem zde vycetl, respektive zda to chapu dobre...na ford focus mk1 bez faceliftu lze "dat" brzdove trmeny(tudiz i kotouce,...) z ford focus mk1 st170 a z ford mondeo mk2? Mam na aute nove seriove brzdy(kotouce+desticky ve predu i vzad ) brembo s drazkama a 17-ti palcova kola. Nezda se mi brzdnej ucinek moc velkej, proto chci take prpzkoumat varianty zletseni, dekuji chlapi

_________________
mk1 r.v 2000 1.6 16V


11.06.2018 21:43
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.