Re: Reset MAF adaptations?
Takže k EGR jsem se zatim nedostal... Ten neprovedený reset MAF adaptations by to být nemohl? Ty se neumíš kouknout do IDS zda tam tato fce je v nabídce?
Našel jsem ale mnohem pravděpodobnější problém, který to způsobuje. Zjistil jsem, že mi v autě zřejmě několik věcí chybí

Za prvé mam v airboxu pod dírou pro filtr druhou menší volnou díru (zakroužkováno červeně), tudyma to aktuálně saje horký vzduch z motoru a to je myslím jeden z důvodů, který negativně ovlivňuje hodnoty z MAF.
V katalogu jsem dohledal, že tam chybí určitě položka "REZONÁTOR sání" finis 1741362 (modrá věc zakroužkováno červeně) a to jsem si už koupil. Bohužel to ale zdaleka nebude všechno...hadice z rezonátoru nelze do díry upevnit (díra samotná není v katalogu na obrázku ani vidět - zakroužkoval jsem), evidentě tam musí být ještě nějaka přechodová plastová redukce. Bohužel i samotný rezonátor netuším k čemu má být fyzicky upevněno jeho tříbodové upevnění...asi mi tam opět schází nějaký držák? V katalogu neumím dohledat..nevidím
Nebyl by někdo tak hodný a zkusil celý detail ze svého auta nějak vyfotit? Mělo by se týkat všech 1.6 TDCi motorů Focus III. Předem děkuju.