Stránka 1 z 1

Plastová "vana"

Napsal: 25.05.2011 17:05
od messenjah
Prosím o radu:

Dnes jsem se byl projet a v né až tak závratné rychlosti jsem znenadání nevratně ztratil cca 20 deka STčka :cry:
Šlo o (a teď mě nekamenujte, nejsem povahou autař a nevyznám se) podběh, vanu, či jak se tomu plastovýmu deklu mezi předním nárazníkem a přední nápravou říká.

Má někdo fotku či může mě nasměrovat jak je tam k předku uchycená? Já to ze zbytků nepoznám. Jde o to, že jsem si před cca 14ti dny nechal předek přelakovat (loupal se) a tak mám podezření, že ten umělec mi to nespasoval jak se má a díky tomu (a vzduchu) jsem to dnes urazil.

Díky

Re: Plastová "vana"

Napsal: 25.05.2011 17:45
od Marťas
Nevim jestli myslis plastovy kryt motoru nebo ten "pulmesic" pred nim....

Kryt drzi na sesti sroubech kolem dokola po okraji krytu. "Pulmesic" je chyceny tusim trema plechovyma svorkama se sroubem k narazniku, dvema dalsima po stranach k plastovym podbehum kol a tusim trema sroubama pod napravou pobliz uchyceni krytu. V podstate taky po okraji dilu. Vsechny srouby jsou torxy a mely by zustat na puvodnim miste (pokud tam vubec byly)...

Re: Plastová "vana"

Napsal: 27.05.2011 21:32
od messenjah
Tak už jsem to vykoumal, ten 16ti letej cucák, co mi to po přelakování dával zpátky, dal špatně svorky, vanu nasadil blbě, fouklo nad ní a šla pryč..jenže to mu neprokážu, čili teď nastane hledání nové vany :/ Poradí někdo?

Jinak díky za info, pomohlo.