hrozné..ale aspon po prvýkrat vidím, ako reaguje ten bočný airbag zo sedačky...pánové, neviem ako rýchlo šli, ale musela to byt šupa ako z dela..tak zdevastované auto sa nevidí často..
No na výjezdu z Přelouče je ta zatáčka celkem prudká a hlavně nepřehledná, nedokážu si představit že bych tam vlítnul třeba v devadesáti. Někde na netu sem ale četl že ten focus projel tu zatáčku smykem a vlítnul do protisměru. prostě magoři. neřikám že jezdim všude 50 a 90 ale takovej magor rozhodně nejsem
no neviem, ale trafili sa hlavne pravou lavou stranou..ak by siel do smyku a nasledne do protismeru, tak by ho to pretočilo a dostal by to bud do práveho predku a do boku nie?
V neděli v ranních hodinách řidič ve věku 28 let řídil osobní vůz Ford Focus ve směru od centra obce Přelouč na obec Lhota. Z dosud nezjištěných příčin přejel po projetí levotočivé zatáčky ve smyku do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozem značky Mercedes Atego 46letého řidiče. Po střetu vyjel nákladní vůz vpravo mimo vozovku a osobní vůz byl střetem roztržen, kdy mladý řidič z vozu vypadl a utrpěl těžká zranění, kterým na místě nehody podlehl. Řidič nákladního vozu byl s těžkým zraněním převezen do pardubické nemocnice. Výše hmotné škody byla odhadnuta na 560 000 korun.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
Myslím že 90 se mi zdá ještě málo.
No i když se připočítá že by s tím náklaďákem jel 60(50 tam snad nikdo nevjíždí) tak už je to 150 a navíc ne čelně tak to by asi mohlo být.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
Dneska ráno na pumpě jsem viděl tohle. Kdyby bylo 1.4. tak někomu pošlu MMS-ku, ale to by byl černý humor s obrovským Č !!! Akorát mám jinou barvu a tohle je diesel - BYL Měl vystřelené boční Bagy a musel proletěl i nějakou škarpou.
Moc jsem kolem toho nechtěl lítat, ať mě nikdo neseřve a když jsem se ptal kámoše, jestli si myslí, zda-li je to moje tak mi řekl : Není, ty máš na autě poklice