Ford Focus Forum
https://www.ford-focus.cz/forum/

Palubní počítač Mondeo MK3
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=169&t=14992
Stránka 1 z 20

Autor:  pavlik.0071 [ 14.05.2009 15:30 ]
Předmět příspěvku:  Palubní počítač Mondeo MK3

zdravim vsechny,jsem tady novy a pri procitani temat jsem nikde nenarazil na vlakno palubniho pocitace,tak jestli jsem prehledl omlouvam se,asi v kazdem aute jsem resil palubni pocitac,koho by nezajimala prum.spotreba,dojezd,atd.hned jak jsem auto koupil zhrozil jsem se toho radia,mondea jsou krasny auta a hlavne pohodlny(najezdim asi 5tis.mesicne)tak ty radia se moc nepovedli,teda ten rok 2001,ted k veci,rozhodl jsem radio nahradit obrazovkou a zhotovit program prave na zminovany pc.a tak touto cestou prosim o pomoc jestli nema nekdo bud schema zapojeni budiku,kde bych potreboval nejake udaje,kde bych nasel prutokove cidlo benzinu,udaje civek od plovaku nadrze,budu rad za kazdou informaci,usetri me to kupu prace,ktery muzu venovat zlepsovani programu,dekuji moc,samozdrejmne bude komukoliv pristupny,kdo bude mit zajem :D

Autor:  Boban [ 14.05.2009 16:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

tak skusíme něco pohledat v schematech, ale na 100% nevím zda to tam bude, některé schémata jsou spoplatněny na nějakou dobu od forda :idea: :evil:

Autor:  Boban [ 14.05.2009 16:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

tak schéma bude za 14dní bude stačit ?

Autor:  pavlik.0071 [ 14.05.2009 16:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

urcite bude stacit,ono to bude beh na delsi dobu,dekuji!!

Autor:  Kóťa [ 14.05.2009 17:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

To ho budeš malovat tak dlouho? :lol:
Každopádně bych to přesunul do interiéru,ne? :|

Autor:  Boban [ 14.05.2009 17:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Koťo zatím né kvůli odkazu co sem dal tomu člověku aby to sem vložil a nevím, zda li to bude rychleji, má pc jinde než je teď :idea: :wink:

Autor:  pavlik.0071 [ 14.05.2009 18:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Kota napsal:
To ho budeš malovat tak dlouho? :lol:
Každopádně bych to přesunul do interiéru,ne? :|

mam uzky stetec :lol: nicmene graficky je to uz hotovo ale tim to nekonci 8O

Autor:  pavlik.0071 [ 22.06.2009 21:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Ahoj kluci,nezpomel si nekdo na me s tim schematem??jeste jsem se chtel zeptat,takova blba otazka ale ja jsem nemel bohuzel moznost podivat se do nejakyho mondea co ma palubak jak je to tam reseny?ale neco me rika ze by tam mohla byt nejaka priprava napr.konektor kde se da pripojit ta jednotka,ale opravdu nevim kde hledat a jak je to reseny,kdyby nekdo vedel,budu rad za kazdou radu kde hledat,diky :D

Autor:  Boban [ 23.06.2009 06:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

ty, jako jak na smrt :idea: :( :oops: :oops: , je toho teď krapet víc na řešení, omluva :idea:

Autor:  Samantus [ 26.08.2009 16:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

neni lepsi tam dat budiky a packu z mondea stejny vybavy ale s palubakem? nez resit nejaky dodelavky?

Autor:  Kóťa [ 13.05.2010 11:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

pavliku,pokud by jsi chtěl nějakým způsobem s dodělám BC pokračovat,tak prosím zde...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=169&t=15740&start=0 :wink:
LOCK :arrow:

Autor:  Ma.rt [ 28.05.2010 18:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Ahoj,
nesetkal jste se nekdo s tim, ze by nesly prepinat na PP dojezd, prum.spotreba a teplota? Mne se to ted obcas stava, nekdy to nejde prepinat vubec a nekdy jen v cca 3s pauzach, tj. musim po prepnuti 3s pockat a pak to jde prepnout dale.
Rovnez se mi prepne PP o jeden krok pri nastartovani a pak to nekdy zase nejde :(

Autor:  ACEMajky [ 28.05.2010 19:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Jediny co se stavalo u svagra, ze ot blblo,a le to bylo tlacitkem na lucasu, proste blbej kontakt - zkus odpojit baterku a celel to resnout, zdali to nepomuze

Autor:  Ma.rt [ 28.05.2010 21:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

dekuju, taky me to napadlo... jeste me nenapadla treba nejaka vadna pojistka, nebo zkrat, ale to netusim, kde by k nemu mohlo dojit. Ale mel jsem dnes praskle dve zarovky, malou v pravem prednim a velkou v levem prednim svetle... snad je to jen nahoda, ale ty male mi praskly behem 2 let uz 4x

Autor:  ACEMajky [ 29.05.2010 05:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: palubni pocitac

Malou myslis parkovacku? Jestli jo, kup diodu a treba bude pokoj

Stránka 1 z 20 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/