Ford Focus Forum
https://www.ford-focus.cz/forum/

Palubní počítač Mondeo MK3
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=169&t=14992
Stránka 20 z 20

Autor:  kejvi [ 05.04.2013 08:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Objevil se mi problém. Provedl jsem přestavbu na LPG. Když jedu na LPG tak mi palubní pc pořád odečítá dojezd a ručička na přístrojové desce klesá. Zjistil jsem, že problém bude v tom, že palubní pc neví, že jede na lpg a odečítá dojezd a stav nádrže ze vstřiků (resp. emulovaných vstřiků plynu). Po odpojení a znovupřipojení baterie se stav srovná. Řešil někdo už tento problém? Napadlo mě udělat nejaký obvod k plováku, aby po každém nastartování rozpojil plovák a znovu připojil (nebo vřadit nějaký odpor) aby se reinicializoval stav plováku v nádrži.....

Autor:  zeli [ 05.04.2013 15:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Palivomer je ziveny udajem z plovaku. Po tankovani taky neodpojujes baterku a ukazatel se drive nebo pozdeji srovna sam, dokonce i behem jizdy. A dojezd se podle me pocita z udaju palivomeru a prumerne spotreby. Mozna, ze pri prestavbe se nejak nedokaze dohodnout jednotka BA a LPG. To by asi meli podat zkusenosti clenove co prestavbu maji...asi bych smeroval dotaz do pribuzneho vlakna. A pak to resit s tim, kdo prestavbu provadel.

Autor:  kejvi [ 06.04.2013 16:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Může prosím někdo změřit odpor plováku při plné a prázdné nádrži?

Autor:  barnabas006 [ 16.12.2013 18:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Zdravím pánové.. tak si to tu pročítám a asi jsem si našel odpověd sám.... mam fl myslím že v plný palbě a neukazuje se mi aktuálka jen prúměrka, . nebyl by někdo šikovnej v práglu, kdo by mi s tím pomohl?

Autor:  davemomo [ 16.12.2013 21:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Todle vim ze umi lari, ale ten je z jihlavy

Autor:  Kóťa [ 16.12.2013 22:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Možná uživatel ZaQuik

Autor:  ACEMajky [ 25.12.2013 11:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Z Prahy do Jizhavy je to skok, ja jel z liberecka, kdyz neco chces, tak si za tim musis jit :)

Autor:  tym [ 28.12.2013 00:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

:dih: to jde dodělat aktuálka do MKIII? Tak to jsem dobrá lama, proč už to nemám? :mrgreen:
Tak vlastně dvojnásobná, k čemu by mi to bylo, když mám plyn :wallbash: .

Autor:  zeli [ 29.12.2013 01:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Ta aktualka se tam prida jako pata polozka nebo to jde namisto prumerne? Nebo musim treba obetovat venkovni teplotu :?: :mrgreen:

Autor:  djdekl [ 29.12.2013 10:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Jako dalsi polozka...

Autor:  M@C [ 05.04.2015 13:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Ahoj, neni tu nejaky odbornik ze severni Moravy, ktery by byl schopen aktivovat aktualni spotrebu na PP v mem Mondeu? Do Jihlavy to mam prilis z ruky, zas tak nutne tu funkci nepotrebuji :D Diky.

Autor:  krenda [ 18.04.2016 22:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Taky bych rád aktuální spotřebu do svého BC, ale asi tu pořád nikdo není na Moravě :?

Autor:  djdekl [ 12.05.2017 09:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

Umim kdyztak v Prahe

Autor:  jbohac [ 26.05.2017 20:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Palubní počítač Mondeo MK3

djdekl napsal:
Umim kdyztak v Prahe


Kolik by to stálo? Mám Mondeo 1.8 SCi, r.v. 2005.
Díky.

Autor:  djdekl [ 27.05.2017 21:23 ]
Předmět příspěvku: 

Mas SZ

Stránka 20 z 20 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/