Právě je 16.09.2019 16:57



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 233 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další
 Dodatocna montaz tempomatu 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.01.2009 13:33
Příspěvky: 578
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Tome vítej v klubu,stačilo se zeptat mě,tenhle kenktor a spoustu ještě dalších jsem řešil loni a nikde jsem nedostal odpověď,jen my bylo řečeno že je to divný,protože Ford nenechává volné konektory,tak jsem to dál nřešil. 8)


15.09.2009 16:33
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 5938
Bydliště: Jihlava
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Jéé, tak to asi nemám forda.

_________________
Přítomnost:
Mondeo MK4 Titanium S 2.2 TDCi
Focus MK2 1.6 TDCi kombi
Focus MK2 před fl. 1.6 TDCi hatch

Minulost:
Escort 1.4i, Mondeo MK3 2.0 TDCi, Focus I 1.4i, Mondeo MK3 2.0 TDDi, Focus I 1.8 TDDi


15.09.2009 18:15
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.01.2009 13:33
Příspěvky: 578
Odeslat Re: Nezapojený konektor
To já,teda Forda mám,ale taky kýbl plný volných konektorů,věřím že kdybych je všechny pozapojoval,měl bych z něj raketu "V3" :lol: :lol:


15.09.2009 18:22
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8698
Bydliště: Havl. Brod (CZ)
Odeslat Re: Nezapojený konektor
není to náhodou konektor k čidlu polohy volantu :?: používá se v kombinaci s ESP myslím .

_________________
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
Obrázek


15.09.2009 19:58
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 20.10.2008 17:53
Příspěvky: 1780
Bydliště: Plzeň
Odeslat Re: Nezapojený konektor
To mi ani neřikej že máme čidlo polohy volantu. To by pak šlo udělat to přisvěcování do zatáček.

_________________
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci


16.09.2009 09:05
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.01.2009 13:33
Příspěvky: 578
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Já si to taky myslím,ale ještě mi to nikdo nepotrvdil,ale pokud to je ono,tyk nevidím nic složitého na zapojení 8) 8)


16.09.2009 15:27
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8698
Bydliště: Havl. Brod (CZ)
Odeslat Re: Nezapojený konektor
nic složitýho :idea: :?: :!: :mrgreen: jasně jen půl auta elektriky giroskopy a jednotka :idea: :mrgreen:

_________________
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
Obrázek


16.09.2009 20:20
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.01.2009 13:33
Příspěvky: 578
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Bobíku,ty za vším hledáš nějaký ten háček,buď optimista,buď svítí,nebo nesvítí :lol: :lol: :lol:


16.09.2009 21:16
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 9805
Bydliště: Střední Čechy
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Tady se něco vaří.... :lol:

_________________
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!


16.09.2009 21:27
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.01.2009 13:33
Příspěvky: 578
Odeslat Re: Nezapojený konektor
Jó vaří,kýbl neobsazených konektorý v autě,kdyby Foki pověděl na co jsou,tak mám z auta "V3"


16.09.2009 21:44
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 01.12.2009 08:57
Příspěvky: 216
Bydliště: Olomouc
Odeslat Tempomat
Zdravym,

Měl bych dotaz ohledně dodělaní tempomatu do FM MKIII 2001-2003.
Pročetl jsem pár rad na různých fórech, kde jsem se dočetl že auto je připravné na tempomat když má pojistku v pozici pro tempomat a když má senzory u spojky a brzdy. Obě tyto věci moje auto splňovalo dokud jsem se nepodíval do kolegového (MKIII 2003-2007), který má tempomat z výroby. Má tam o jedno čídlo navíc (zelenomodré).
Tak se ptám pujde mi aktivovat tempomat když mám pouze tyto senzory (viz foto).
Předem dekuji za odpověď.


Přílohy:
Poznámka: Moje senzory
DSC00160.JPG
DSC00160.JPG [ 45.77 KB | Zobrazeno 204 krát ]
Poznámka: Kolegovy senzory (navíc zelenomodrý snímač)
DSC00172.JPG
DSC00172.JPG [ 77.09 KB | Zobrazeno 191 krát ]

_________________
Ford Mondeo Estate 2.2TDCI Titanium S, galerka
ex:Ford Mondeo Estate 2.0TDCI;96KW;@12/2002
ex:Ford Fiesta MK3


Naposledy upravil gappak dne 02.12.2009 08:49, celkově upraveno 1
01.12.2009 09:15
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8698
Bydliště: Havl. Brod (CZ)
Odeslat Re: Tempomat
a zeptám se máš benzín nebo naftu ?? elektrickou předprýpravu máš :-) to já musel dodělávat :idea: :wink: jde o to, že nafta je na jiným principu jak benál já dodělával benzín nedávno a kamarád nedávno dodělával na naftu a říkal, že je to megajednoduchý, já tahal elektriku a dodělával konzolu na který drží ovládací jednotka tempomatu.

_________________
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
Obrázek


01.12.2009 10:08
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 01.12.2009 08:57
Příspěvky: 216
Bydliště: Olomouc
Odeslat Re: Tempomat
:oops:

TDCI 96KW. Elektrickou předprýpravu máš? To nevím co je.

_________________
Ford Mondeo Estate 2.2TDCI Titanium S, galerka
ex:Ford Mondeo Estate 2.0TDCI;96KW;@12/2002
ex:Ford Fiesta MK3


01.12.2009 11:04
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8698
Bydliště: Havl. Brod (CZ)
Odeslat Re: Tempomat
já tam nedal otazník, ale jestli ty foto jsou z tvého vozu máš vše co je potřeba, tedy zatím, ještě potřebuješ tlačítka a zjistit zda máš drátky přivedený na kroužek volantu.

_________________
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
Obrázek


01.12.2009 11:46
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 01.12.2009 08:57
Příspěvky: 216
Bydliště: Olomouc
Odeslat Re: Tempomat
Prvni fotka je moje, a druhá je kolegy. Na co je tam teda ten zelenomodrý snímač (foto č.2)? Já ho tam nemám viz foto 1, je tam pouze nezapojený konektor. A právě z toho jsem nesvůj páč se mi nechce dávat dalších zbytečných 400 kč za aktivaci v ŘJ.
Volant mám, o vikedu jsem si ho dovezl z PL (2500,-) a už ho mám namontovaný v autě.

_________________
Ford Mondeo Estate 2.2TDCI Titanium S, galerka
ex:Ford Mondeo Estate 2.0TDCI;96KW;@12/2002
ex:Ford Fiesta MK3


Naposledy upravil gappak dne 02.12.2009 08:50, celkově upraveno 1

01.12.2009 12:06
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 233 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.110s | 11 Queries | GZIP : Off ]