Právě je 17.09.2019 12:48



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
 Convers+ 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 06.02.2016 11:58
Příspěvky: 2
Bydliště: Liberec
Odeslat Re: Convers+
Nepřehrával jsem SW, jen jsou vybrané z auta a dané do mého auta. Takže v autě po FL do nich nahrát nejnovější origo SW a mohly by fungovat i v před FL, nebo nějaký upravený SW a pak dát do mého auta?

_________________
Ford Mondeo 2010, 2.0 TDCi 120kW, PowerShift


06.02.2016 13:35
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
potrebujes upraveny fw, jinak Ti bude svitit kontrolka airbagu a nepujde regulace jasu

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


06.02.2016 14:09
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20.05.2015 01:57
Příspěvky: 24
Bydliště: Brno
Odeslat Re: Convers+
Omlouvam se pokud to sem nepatri. Slo by nahranim noveho FW nebo prez Ford diagnostiku u conversu(predFL) udelat to, ze po zapnuti klicku nebo nastartovani se otackomer a rychlomer rozsviti na max, tak jako obrazovka mezi budiky?
Jde o to, ze jsem si nechal namontovat denni sviceni AHD. Funguje bezvadne ale jsou momenty kdy na ty budiky az tak moc neni videt... :| Jinak funkce AUTO svetel nemam.
Dekuji!

_________________
MK4 2.0TDCI '08


08.03.2016 21:00
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
namontovanim AHD se Ti zmenila intenzita podsviceni? :shocked:
a co tam vlastne chces videt? :oops:

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


09.03.2016 08:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20.05.2015 01:57
Příspěvky: 24
Bydliště: Brno
Odeslat Re: Convers+
Asi jsem to spatne napsal :/ Po montazi AHD se nezmenilo vubec nic krom toho, ze po nastartovani dalkove sviti na cca 30%...
Jde me o to, ze pokud neotocim ovladacem svetel, tak jedine co sviti je lcd conversu na max. Oba budiky jsou tmave, dokud nezapnu parkovacky nebo potkavaci svetla a to pak to AHD nema smysl, protoze se automaticky vypne...
Pred tim jsem mel mk4 po FL trenda bez conversu, bez auto svetel a denniho led sviceni a hned po nastartovani me svitila komplet pristrojovka na max vcetne podsviceni stredoveho panelu. To je prave to, co chci zjistit, jestli u mk4 pred FL to jde taky nejak nastavit :cry:
Diky.

_________________
MK4 2.0TDCI '08


09.03.2016 13:25
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
aha :)
na rozsviceni stupnic zadny figl neni ... zkusil bych prehrat BCMi i convers na posledni verzi, jestli to v tom nahodou neni

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


09.03.2016 14:48
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 03.10.2009 23:52
Příspěvky: 815
Bydliště: Jaroměř
Odeslat Re: Convers+
Poradí mi někdo, jak demontovat Converse+ ven a zda lze nějak rozumně demontovat sklo z Converse+?
Nevím jak, ale dostalo semi tam dost prachu a přes den to je vidět a vadí mi to :lol: Tak bych to chtěl vyčistit :wink:

_________________
Ford Mondeo MK IV 2.0 TDCi Titanium X


22.03.2016 10:22
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
vyrves plast pod budikama
odsroubujes dva srouby pod budikama
s citem vyrves budiky ven
odpojis konektor na zadni strane

rozebrani je na plastove zapadky

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.03.2016 11:14
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 03.10.2009 23:52
Příspěvky: 815
Bydliště: Jaroměř
Odeslat Re: Convers+
Díky moc.
Ten plast pod budíkama. Jakým směrem tahat? K sobě, nahoru, nebo nahoru/ksobě ;-) Abych ho zbytečně neponičil ;-)

_________________
Ford Mondeo MK IV 2.0 TDCi Titanium X


22.03.2016 11:27
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
k volantu

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.03.2016 11:28
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 06.01.2013 20:07
Příspěvky: 1150
Bydliště: Severní Morava
Odeslat Re: Convers+
až odšroubuješ ty šroubky, tak ještě zajet "kreditkou" nahoře uprostřed za budíky, aby šly vytáhnout, ne? nebo to jde i bez toho???

_________________
Je: Mondeo Turnier Titanium 2.0TDCi
Bylo: Mondeo Turnier Titanium 1.8TDCi


23.03.2016 12:53
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 20.05.2015 01:57
Příspěvky: 24
Bydliště: Brno
Odeslat Re: Convers+
Takze po nahrani noveho SW na exitu 82, me oba budiky zacali svitit hned po nastartovani, coz jsem prave potreboval kvuli dennimu sviceni. I grafika Conversu se lehce zmenila a je o hodne prijemnejsi nez jsem mnel.
Jinak klobouk dolu p. ZaQikovi :) za ochotu a pristup... :wink: To uz se v dnesni dobe moc nevidi!

_________________
MK4 2.0TDCI '08


29.03.2016 12:46
Profil E-mail
.
.
Uživatelský avatar

Registrován: 23.03.2014 10:49
Příspěvky: 91
Bydliště: Boskovice
Odeslat Re: Convers+
Rozšířil jsem svoji Fordí rodinku o Mondeo combi r.v. 2009.
Mondeo má Converz+, ale je osazeno "nesystémovým" rádiem Audiovox.
Na Converz+ mi při jízdě svítí jen jedno menu viz. obrázek.
Nedá se s tím něco udělat, aby tam bylo něco jiného?
Standardní věc jako při originál Ford rádiu? Nebo cokoli jiného, logo Ford...
Díky moc za radu.


Přílohy:
Audiovox.jpg
Audiovox.jpg [ 229.8 KB | Zobrazeno 108 krát ]
Converz+.jpg
Converz+.jpg [ 431 KB | Zobrazeno 134 krát ]

_________________
Ford Focus ST 310 Wolf
Ford Focus ST 225
Peugeot 206 RC
Ford Puma 1,7
11.05.2016 21:28
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 15945
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Convers+
tri moznosti:
1. zjistit, zda se k radiu dodava adapter na multimedialni sbernici ford, ten poridit a uvidis toho na budikach vic

2. dat original radio

3. prodat convers a dat obycejne budiky
---------------------------------
s menu convers nic neudelas, max. prebarvis

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


11.05.2016 22:47
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 03.10.2009 23:52
Příspěvky: 815
Bydliště: Jaroměř
Odeslat Re: Convers+
Já bych se přikláněm k 2. varinantě ;-)
Tohle za pár peněz střelíš(zaplatí Ti to Sony s CD měničem, nebo si připlatíš za NAVI) a origo bude vypadat určitě líp. Tohle na první pohled bije do očí, že to tam nepatří 8)

_________________
Ford Mondeo MK IV 2.0 TDCi Titanium X


12.05.2016 09:53
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.125s | 15 Queries | GZIP : Off ]