Právě je 27.02.2020 01:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Reset palubního počítače MK4 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28.07.2008 01:14
Příspěvky: 179
Odeslat Reset palubního počítače MK4
Ahoj, vedoucí v práci mě poprosil, abych mu sem dal dotaz, tak prosím zkušené o radu.

Dotaz:

"Už dvakrát se mi stalo, že se mi ,,zresetoval" palubní počítač. Ne během jízdy, ale buď při vypnutí motoru nebo při nastartování. Vynulují se hodnoty průměrné spotřeby, rychlosti, atd. Celkové najeté kilometry a denní počítadlo je v pořádku. Na základní nastavení se změní barva displeje. Stalose Vám to někomu, víte, co to znamená? Může to mít zpětně na něco vliv?"

Děkuju Vám :)

PS: pokud je zde založené již téma na tenhle případ, prosím o odkaz, v "HLEDAT" jsem nic nenašel.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


09.02.2015 09:57
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16172
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Reset palubního počítače MK4
co baterka?

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


09.02.2015 10:06
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28.07.2008 01:14
Příspěvky: 179
Odeslat Re: Reset palubního počítače MK4
Ta mě napadla taky jako první, ale prý OK.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


09.02.2015 11:34
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16172
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Reset palubního počítače MK4
"pry" neni odpoved ... bud je nebo neni :wink:

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


09.02.2015 11:41
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28.07.2008 01:14
Příspěvky: 179
Odeslat Re: Reset palubního počítače MK4
Vyřídím, děkuju :D

EDIT: Rádio se ale nevyresetuje (což by při "odpojení" baterie mělo chtít kód ne?)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


09.02.2015 15:16
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.060s | 13 Queries | GZIP : Off ]