Kontrola tlaku v pneu TPMS

Moderátor:phofy
Uživatelský avatar
spen
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 534
Registrován: 12.09.2013 11:31
Bydliště: České Budějovice

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od spen » 21.11.2014 07:43

Chyba stále aktivní... Ale zkusim jinou věc. Kompletuji nova zimní kola a mimo jiné jsem si koupil úplně nové TPMS senzory ve Fordu, protože mám jistotu ze jsou 100%. A třeba se závada ztratí ;-) uvidíme az dostanu auto zpět z opravy.

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19224
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od foki » 21.11.2014 08:15

ja jsem ted kupoval universal do BMW a spokojenost cena polovicni , jen sedaly na auto , dala se inicializace a po ujeti 200m jak tlak tak teplota pneu :bravo22:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Uživatelský avatar
spen
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 534
Registrován: 12.09.2013 11:31
Bydliště: České Budějovice

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od spen » 21.11.2014 10:55

Na kolik to vyšlo. Ty moje čtyři ve Fordu stály 4x 1.998,-

Uživatelský avatar
foki
Admin
Admin
Příspěvky: 19224
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od foki » 21.11.2014 11:42

spen píše:Na kolik to vyšlo. Ty moje čtyři ve Fordu stály 4x 1.998,-
cca 5000 bez dph
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

killeriq
Nováček
Nováček
Příspěvky: 147
Registrován: 13.08.2012 18:14
Bydliště: PHA
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od killeriq » 07.11.2016 10:24

kupil som zimne pneu na plechacoch aj so senzormi tlaku (mal som myslim na Focus ST)

Jakym sposobom sa to nacita do riadiacej jednotky? (doteraz mi ukazovalo chybu,takze podpora tam je ;) )

Mal som pneu v kufri - a nenacitalo nic, treba to nejako nastavit cez kabel pripadne ako na to?

Dik
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16684
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od ZaQik » 07.11.2016 10:47

cidla z focusu mk3 na mondeu mk4 nefunguji (ale obecne: cidlo zacne vysilat, az kdyz se roztoci kolo)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

killeriq
Nováček
Nováček
Příspěvky: 147
Registrován: 13.08.2012 18:14
Bydliště: PHA
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS

Příspěvek od killeriq » 07.11.2016 10:58

aah - no asi "super"kupa zase :D

volal som aj do fordu a ze treba prejst 50km a do vtedy by sa mali nacitat, tak to skusim nahodit a uvidime co to spravi.

ak nepojde ze treba prist a za 1000kc to nastavia
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S

Odpovědět

Zpět na „Podvozek - Mondeo“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti