forscan

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Uživatelský avatar
hudyss77
Junior
Junior
Příspěvky: 278
Registrován: 23.01.2018 20:06
Bydliště: Liberec

Re: forscan

Příspěvek od hudyss77 » 16.08.2019 16:57

Tyhle moc k telefonu nejsou.
K telefonu mám tento, wifi verzi a s Forscan funguje dobře.
https://www.aliexpress.com/item/1889920 ... 4c4d2FN3z1
Ford Grand Cmax – 1,6 EB Titanium 134kw – 2012

Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2931
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Re: forscan

Příspěvek od djdekl » 16.08.2019 18:04

Umi prepinat sbernice ?

Uživatelský avatar
hudyss77
Junior
Junior
Příspěvky: 278
Registrován: 23.01.2018 20:06
Bydliště: Liberec

Re: forscan

Příspěvek od hudyss77 » 16.08.2019 20:12

Tento neumí, jen chyby a info.
Ford Grand Cmax – 1,6 EB Titanium 134kw – 2012

Brodys
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 23.04.2018 23:55

Re: forscan

Příspěvek od Brodys » 27.08.2019 07:00

Čau, povoloval si někdo přes forscan dodatečně montovaný BT modul? BT funguje,ale display rádia dělá, že nevidí :lol: Jde to vůbec a kudy jít? Díky
Jirka, České Budějovice, Focus 2 2008,1.6, 74 kw

fmmb
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 08.04.2011 16:49

Re: forscan

Příspěvek od fmmb » 03.09.2019 11:33

Brodys píše:Čau, povoloval si někdo přes forscan dodatečně montovaný BT modul? BT funguje,ale display rádia dělá, že nevidí :lol: Jde to vůbec a kudy jít? Díky
Taky by mě to zajímalo, má s tím někdo zkušenost? Případně doporučí jiný SW na aktivaci BT?
Ford Mondeo 1.8 SCI, 2004

Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2931
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl » 03.09.2019 13:20

ELM Config ?

Uživatelský avatar
jenikHK
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1156
Registrován: 10.03.2008 15:30
Bydliště: Praha

Re: forscan

Příspěvek od jenikHK » 03.09.2019 20:56

ELM config pro Focus Mk2 bez potíží - ale neumí Mondeo Mk3
Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Obrázek

Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX

Brodys
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 23.04.2018 23:55

Re: forscan

Příspěvek od Brodys » 07.09.2019 08:07

Pardon,jde o focus mk3.
Jirka, České Budějovice, Focus 2 2008,1.6, 74 kw

Uživatelský avatar
djdekl
Test driver
Test driver
Příspěvky: 2931
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Praha 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl » 07.09.2019 09:33

Forscan nebo Focccus na predFL

dodulo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 12.11.2018 09:39

Re: forscan

Příspěvek od dodulo » 28.09.2019 23:48

Ahojte, písal som do iného vlákna, no toto je asi to správnejšie :), mám FF3 po FL a chcel by som nastaviť autozamykanie po rozjazde lebo som si na ňu zvykol z iných áut a preto som bol aj prekvapený, že mi v origo Ford servise tvrdili, že to auto nevie keď to dokázala 10 rokov stará Fabia. Čo sa týka vecí tak mám kábel ELM 327 s prepínačom HS/MS. Čo som si zatiaľ poštudoval, túto funkciu ide zapnúť cez program focccus, ktorý však ZaQik nedoporučuje používať na focusy MK3 po FL. Ak som sa správne dočítal, dá sa to zapnúť cez program Fordiag, ktorý funguje len s origo káblom.

Dohľadal som, že by to malo ísť nastaviť aj cez Forscan, ktorý po registrácii funguje 2 mesiace s plnou licenciou, momentálne čakám na schválenie žiadosti. Jekoliž si uvedomujem, že to nie je sranda, chcem sa spýtať či teda tento program zvláda komunikovať aj s FF3 po FL a či je to relatívne stabilný program keďže si nechcem umŕtviť auto :D

ďakujem
Ford Focus MK3 2017 1.5TDCi

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1167
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

Re: forscan

Příspěvek od FLA » 29.09.2019 22:50

ano
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

dodulo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 12.11.2018 09:39

Re: forscan

Příspěvek od dodulo » 04.10.2019 00:27

ahojte, tak len dám dodatočné info, aktivácia funkcie automatického zamknutia zapnutá bezproblémov, hoc mi teda 2 nezávislí ľudia vo Forde tvrdili, že to zapnúť nejde :D, hold konečne, dosť mi táto funkcia chýbala :) aj keď som mal trochu bobky keď sa nahrával do riadiacej jednotky nové SBL (preblikovalo int.osvetlenie, hádzalo rôzne hlášky a kontrolky :D)

ešte raz Ď A K U J E M
Ford Focus MK3 2017 1.5TDCi

Uživatelský avatar
MajklHe
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 781
Registrován: 16.05.2015 19:37
Bydliště: Humenné SR

Re: forscan

Příspěvek od MajklHe » 08.12.2019 17:13

Adow píše:Forscan se nespokojí jen tak s něčím :D... Toto mi funguje, mám tam dodělaný i přepínač: https://www.aliexpress.com/item/3304798 ... b201603_52
Ahoj, prosím ta ako si to prerobil na vypínač?

Uživatelský avatar
phofy
moderátor
Příspěvky: 8333
Registrován: 23.07.2011 11:32
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: forscan

Příspěvek od phofy » 08.12.2019 17:56

Přepínač doděláš pouze, když je konektor přidělanej drátkama, pokud je na desce, tak to neuděláš :bebng:
Ale není nic jednoduššího, než si koupit přímo s přepínačem :wink: https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... +hs+ms+can

Uživatelský avatar
MajklHe
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 781
Registrován: 16.05.2015 19:37
Bydliště: Humenné SR

Re: forscan

Příspěvek od MajklHe » 08.12.2019 18:41

Jasne, ale zase ktorý na 100% funguje s forscan?

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host