Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Interier, sedačky, palubní deska, klima, ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Tonda-B
Junior
Junior
Příspěvky: 308
Poszewka jedwabna 40x60
Registrován: 06.02.2009 00:05
Bydliště: Praha 10

Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od Tonda-B »

Koupil jsem uvedené auto z Itálie a v rádiu SONY není SD karta s navigací (kromě toho že v autě není ani návod k obsluze a servisní knížka).
Možná by mohlo být podobné i ve Focusu nebo C-Maxu.
Nevěděl by někdo jak navigaci zprovoznit?
Jakou SD kartu použít?
SD, SDHC nebo SDXC nebo ještě jinou a jak velkou a s jakou rychlostí?
Ford sice nabízí nějaké updaty, ale když teď nemám nic, tak mi asi update nepomůže.
Nebo ano?
Olej, filtry a svíčky jsem si vyměnil, geometrii mi nastavili v servisu (byla tam na předku rozbíhavost a přední gumy vypadaly podle toho), ale s navigací si nevím rady.
Focus ST 170 III/02 5dv.
Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16380
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od ZaQik »

navigace ma oznaceni MFD, sledej tedy SD kartu pro ni
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Tonda-B
Junior
Junior
Příspěvky: 308
Registrován: 06.02.2009 00:05
Bydliště: Praha 10

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od Tonda-B »

Ale jakou?
Tyhle mi připadají strašně malé: https://www.alza.cz/levne-pametove-kart ... 691&sc=520
Focus ST 170 III/02 5dv.
Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16380
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od ZaQik »

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Tonda-B
Junior
Junior
Příspěvky: 308
Registrován: 06.02.2009 00:05
Bydliště: Praha 10

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od Tonda-B »

Díky, zkusím.
Focus ST 170 III/02 5dv.
Tonda-B
Junior
Junior
Příspěvky: 308
Registrován: 06.02.2009 00:05
Bydliště: Praha 10

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od Tonda-B »

Zdá se, že napřed bude třeba vyřešit ještě jiný problém.
Na displeji je pořád nápis "noGPS" a i v paměti závad je ta GPS-ka napsaná.
Asi nemá smysl zkoušet zprovoznit navigaci, která by ten GPS signál jistě chtěla mít k dispozici.
Nemá někdo zkušenost s tím, jak tu věc zprovoznit?
Anténní prot můžu zkusit vyměnit, mohu zkontrolovat to, do čeho se ten prut šroubuje - když vyndám lampičku stropního osvětlení, ale jak je to dál?
Focus ST 170 III/02 5dv.
Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16380
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Fiesta ST 2015 - jak uvést do provozu navigaci?

Příspěvek od ZaQik »

koukni za panel displeje, jestli tam je pripojeny modry konektor fakra
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Odpovědět

Zpět na „Interier“