DÍK
Hop píše:Mam alarm od Jablotronu + detektor nárazu, náklonový snímač a vysílač na pager.
Feldu mi před Focusem vybrali 3x za dva měsíce. Od chvíle co mám na Feldě i na Focusu anténu od vysílače Pageru mi o auto na sídlišti nikdo ani nezavadil. (4 roky klid.)
V neděli se mi pokusili v Praze Holešovicích na "hlídaném" parkovišti u hokejové haly štípnout kola. Nákloňák zafungoval, kola zůstaly. Přišel jsem jen o poklice.![]()
![]()
![]()
Cituji technika co mi montoval oba alarmy.
" Většina zlodějů pozná anténu od pageru a neví jestli bydlíte v přízemí nebo v posledním patře, a už vůbec neví jestli náhodou nemáte zbrojní pas i s 9mm... . Určitě bude v okolí hůře zabezpečené auto s mnohem lepší výbavou."
Bohužel je pravdou že pokud má někdo auto co fakt stojí za ukradnutí tak ho prostě ukrást dokážou.
Vem spici z kola, krabicku od zapalek prelep cernou izolepou, spici bodni do te krabicky a cele to nalep na predni okno ke zpetnemu zrcatku. Jeste na to mozna hodit nejakou nalepku Magicar, Jablotron a takmisoo píše:tiez by ma to zaujimalo zohnat len taku antenku...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti