Právě je 14.10.2019 07:32



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 snímač polohy vačkového hřídele 
Autor Zpráva
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 10.01.2010 11:52
Příspěvky: 2715
Bydliště: Kaznějov
Odeslat Re: snímač polohy vačkového hřídele
Budeš ho hledat marně. TDDi ho nemá....

_________________
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,


21.12.2013 14:55
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 15.11.2014 05:09
Příspěvky: 3
Odeslat Re: snímač polohy vačkového hřídele
Zdravím
mám problem Focus TDCi 1,8 rok výroby 2007, 240k km. Už 4x se mi stalo, že při delší jízdě po dálnici chci zajet k pumpě a jak vyřadím auto zhasne a nejde nastartovat. Musím čekat cca 20 minut až hodinu a pak zase jede. Kontrolky nic nehlásí. když chci ale autpo nastartovat po tom co zhasne tak ani neškytne, jako by nešla nafta do motoru, krásně točí, ale to je vše. Až po té delší době to nastartuje a jede v pohodě. Za cca 9000 km se mi to stalo cca 4x. Prosím o radu co by to mohlo být. Předem děkujio za radu.
Jarda


11.08.2015 07:09
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 08.04.2018 17:50
Příspěvky: 8
Odeslat Re: snímač polohy vačkového hřídele
Dobrý deň, mám problém s Focusom I 1.8 TDCi 85kw, už pred asi rokom sa menil snímač asi vačky, ak je to ten uložený na motore hneď navrchu dobre dostupný, no mám problém, auto raz ide super, raz nejde, ráno naštartuje na brnk jazdí, vypnem zapnem všetko super, na ďalšie ráno už točí točí ale nenaštartuje a akoby aj pod kapotou niečo potichu píplo, alebo sa mi to len zdá, môže to byť znovu snímač po relatívne krátkom čase? Vďaka


02.09.2018 20:49
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 22
Odeslat Re: snímač polohy vačkového hřídele
Zdravím. Kuna mi překousala kabel k tomuto čidlu přímo u konektoru. Potřebuji nové piny. Nepodařilo se mi zjistit co je to za piny(výrobce, číslo). Nevíte někdo název a číslo těchto pinů? Zatím jsem to provizorně napojil, ale radši bych to měl pořádně. Diky Bob01.


18.12.2018 15:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.086s | 12 Queries | GZIP : Off ]