Tož to mi to mohla paní normálně říct, a bylo by. Že takhle fungujou samoobsluhy vím, ale že by to dělali na stanici s obsluhou jsem ještě neviděl.
Teda viděl, ale to bylo v Rusku. A tam je možný všecko

. Před patnácti lety jsem po dobu pěti let točil s kamionem Alma Atu a přilehlá místa, třeba nakládky na čínských hranicích a podobně. Tam se tankovalo vždycky do plna, a pokud to nebylo z náklaďáku po cestě, nebo z lokomotivy na přilehlé koleji, platilo se na benzině předem. To řidič zaplatil třeba 1000 litrů. Moje Tatra tenkrát měla 5 krát 200 litrů. Po zaplacení prostě začne týct z hadice průměru asi 8cm nafta pod tlakem, a že mám nádrže na obou stranách auta, nebo musím přehodit z jedné do druhé nikoho nezajímá. A že se do nádrže posledních 50 litrů nevejde? No tak vytečou na zem. Zaplatil sis, tak to dostaneš. Z louže pod autem se nic nedělá, zem dala, zem vzjala. To je tam odpověď na hodně věcí

.
Ale to bylo pár tisíc km na východ, tam se prostě některý věci dělaj jinak. Tady u nás bych čekal na slušnou otázku slušnou odpověď, normální chování.