Kdo ho budete hledat, tak oproti popisu tady zespoda neni vidět, protože je přesně nad chladičem

Postup: 1. odpojit baterku, počkat čtvrt hodiny a ještě vybrat zbytkový napětí (prošlápl jsem brzdu, pustil zapalovač, rozsvítil stropní světlo - nevim co z toho je nutný, ale protože bagy tak jsem radši opatrnější;)
2. Sundat masku - stačí tu horní část nad zámkem. Uprostřed nad chladičem jsou shora dva šrouby. Ty se povolí, čidlo se přitáhne dopředu vlevo od zámku (pohled zepředu tj. pravá strana auta) a rozpojí se konektor. Odpojené čidlo se posune doleva na kraj chladiče a tam směrem k motoru jde vytáhnout ven. (Někde jsem tu četl že kdosi odmontoval chladič aby vyndal čidlo)
Měl jsem v konektoru zoxidovaný kontakty, tak jsem zajásal že to je ono. Vyčistil stříknul kontaktolem, smontoval a bliká furt

Co dál, jak zjistit jestli je vadný samotný čidlo, uhnilej drát u konektoru,kabeláž nebo to je pořád jen přechoďák v konektoru??
Kdo ví co měřit a jaký mají být hodnoty, příp. jestli to jde vyčíst diagnostikou tak sem s tim.
PS: už jednou to blikalo, prostříkl jsem naslepo kontaktolem prostor před chladičem a přestalo. Dva roky klid a bliká znova, akorát přestat nechce...