Predné pružiny
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predné pružiny
Nejhorší je, že nejsi první ani poslední
tak to reklamuj a ať si to servis předělá

- gargulakj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No, to byla zase jednou životní zkušenost. Servisák to vyměnil... ale těch keců jak nic nepoznám a že to bude stejné. Chvílema jsem si připadal jako v JZD při rozhovoru se servisákem rozmetadla chlévské mrvy. A to je servis mezi místníma oblíbený.
No, kažpodádně za všechno může předražený Intercars, kterému servisák nadiktuje VIN a řekne "dej mi pružiny". Když jsem se zeptal co namontuje na další takové auto, řekl že je mu jedno co dovezou. Je to podle VIN takže to musí sedět a hotovo.
Posuďte sami jestli opravdu nejde nic poznat
No, kažpodádně za všechno může předražený Intercars, kterému servisák nadiktuje VIN a řekne "dej mi pružiny". Když jsem se zeptal co namontuje na další takové auto, řekl že je mu jedno co dovezou. Je to podle VIN takže to musí sedět a hotovo.
Posuďte sami jestli opravdu nejde nic poznat

Focus r.v. 2002, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No řeknu ti to takhle, kecy by měl jenom jednou a hodně rychle bych mu to vysvětlil. A na rovinu bych mu řekl, jestli není debil, že v takovymhle stavu předá auto a jestli opravdu nepozná, že je něco špatně, tak ať to ani nedělá a jde dělat na pás. Tohle mě může fakt nas.at.
- ZaQik
- Admin
... a nejhorsi na to je, ze to neni jediny pripad ... soused ma ted s autem to same 

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to děs dneska, ještě že si většinu věcí zvládnu udělat sám.
Já hlavně nepochopím, že to ten mechanik/servis předá zákazníkovi, vždyť je to do očí bijící.
Já hlavně nepochopím, že to ten mechanik/servis předá zákazníkovi, vždyť je to do očí bijící.