Zdar, tak teď mi volali z AutoIn v Liberci a dali mi cenu po slevách na komplet rozvody včetně výměny "palivovýho čerpadla, vodní čerpadlo, sada rozvodovýho řemene " 60.000Kč no myslim že to není málo když si jen za práci účtují 25tis.phofy píše: 20.12.2024 20:00 Ale je to jednoduchý z 60k kč si odečti 20% jako slevu, že máš starší auto 5 let a použiješ originální díly https://www.ford.cz/servis/sluzby-a-pro ... ogram5plus
Pak si myslím, že 60k kč je asi ta nejhorší varianta, kdy se mění olejové čerpadlo, kazety a kalíšky na ventily, já to fakt řešil před rokem a bylo mi řečeno do 30k kč. Po novým roce se tam zastavím a zjistím info.
Jinak mě nenapadá kam to v okolí Liberce dát na rozvody, další Ford je v Mladé Boleslavy, což tam každý den jezdím, ale to bych raději dal tady v Liberci
Tak si to vyžádej a dej to sem prosím.
Ten materiál by seděl, to mě říkali a pak cca 1000kč/hodina - 20% sleva a bylo to do 30k kč.
Ze své vlastní zkušenosti vím, že když něco nechceš dělat, tak nastřel nesmyslnou cenu, tak aby to nebyl tenhle případ![]()
Kam to dát jinam to je za strašný prachy jako.