Je to úplně stejný jako jezdit po PrazeObake píše:Jo to je pravda, pohyb po Brně je automobilem opravdu obtížnýjá se tam vždycky bojím
![]()
![]()
Nám vždy učitel v autoškole říkal ,dávej te si pozor na všechno co má větší nárazník než vy a měl pravdu
Je to úplně stejný jako jezdit po PrazeObake píše:Jo to je pravda, pohyb po Brně je automobilem opravdu obtížnýjá se tam vždycky bojím
![]()
![]()

jj, svata pravda. Treba moje pritelkyne ma vetsi narazniky nez ja a pozor si na ni davat musimWolf2 píše:Je to úplně stejný jako jezdit po PrazeJá se třeba nebojím ,protože jsem dělal papíry v Brně ,tak jsem na všechno připravenej .
Nám vždy učitel v autoškole říkal ,dávej te si pozor na všechno co má větší nárazník než vy a měl pravdu![]()
![]()

zewl píše:jj, svata pravda. Treba moje pritelkyne ma vetsi narazniky nez ja a pozor si na ni davat musimWolf2 píše:Je to úplně stejný jako jezdit po PrazeJá se třeba nebojím ,protože jsem dělal papíry v Brně ,tak jsem na všechno připravenej .
Nám vždy učitel v autoškole říkal ,dávej te si pozor na všechno co má větší nárazník než vy a měl pravdu![]()
![]()
I kdyz v tomto pripade je mozna kolize zadouci... Sorry za to OT, ale nedalo mi to

Ja jsem taky delal papiry uprostred Brna a jezdit po meste jsem zvyklej, ale tentokrat to proste nejako nevyslo... A s tim vetsim naraznikem je to svata pravda! Takhle to vypada, kdyz ma nekdo opravdu vetsi naraznik...Wolf2 píše:Je to úplně stejný jako jezdit po PrazeObake píše:Jo to je pravda, pohyb po Brně je automobilem opravdu obtížnýjá se tam vždycky bojím
![]()
![]()
Já se třeba nebojím ,protože jsem dělal papíry v Brně ,tak jsem na všechno připravenej .
![]()

JJ pán s Felicii nevládl řízení a před Miličínem ho to vyneslo do protisměru.foki píše:asi pred tydnem na benesovske , taky si myslim ze byl ridic v kontaktu s naraznikem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů