Výbava Ghia
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já mám ghiu přivezenou z Německa, ale podle vinu byla vyrobena ve Španělsku 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- cooper
- Nováček
JO tak s těmi výbavami to asi nebude jednoduché....to abych dovozci napsal přesně na papírek co tam chci mít
Jen by mě zajímalo jak to máte teda s klimou-točíte s kolečkem a nastavujete si víc a nebo míň a nebo si nastavujete stupně na tom ovladači?? nemluvím ted o té digitální, ale nevím co u forda myslí tou manuální klimou...Jinak jsem tak nějak sondoval ty ceny a to co bych chtěl kombi (konec roku 2001 nebo začátek 2002, v ghia(ovšem sehnat ten digitál bude těžké), 1,6 a tak do 60tis-70tis km se dají sehnat za cca 6000euro (takže s dovozem a přihlášením asi 185tis Kč.)
JO už jsem se tu ptal-jako forďáci jste možná měli možnost porovnat jízdní vlastnosti mondea a focusu (myslím mondeo od roku 2001 to novější). Jde mi jen čistě o odhlučnění uvnitř a odpružení, odhlučnění(já nevím jak se tomu říká) no prostě když jedete přes díry....

JO už jsem se tu ptal-jako forďáci jste možná měli možnost porovnat jízdní vlastnosti mondea a focusu (myslím mondeo od roku 2001 to novější). Jde mi jen čistě o odhlučnění uvnitř a odpružení, odhlučnění(já nevím jak se tomu říká) no prostě když jedete přes díry....
bez fordu focus....
-
- Pokročilý
automatická klima: nastavíš na digitálním ovladači teplotu a dál se o to nestaráš. Tohle má málokdo.
manuální klima: pustíš klimu tlačítkem a ovladačem topení koriguješ teplotu vzduchu, žádný stupně nenastavuješ.
manuální klima: pustíš klimu tlačítkem a ovladačem topení koriguješ teplotu vzduchu, žádný stupně nenastavuješ.
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- romanm
- Junior
to odhlučnění mi nepřipadá špatný ,jednou při stání jsem přeslechl že mám nastartovaný motor,možná aerodynamický hluk od asi 110 km/h je vyšší(v Mondeu jsem nejel) a odpružení ?,přes nerovnosti se to docela ladně přenese, ale záleží na gumách mám 205/50 tak to je malinko tvrdší, jsem spokojenJO už jsem se tu ptal-jako forďáci jste možná měli možnost porovnat jízdní vlastnosti mondea a focusu (myslím mondeo od roku 2001 to novější). Jde mi jen čistě o odhlučnění uvnitř a odpružení, odhlučnění(já nevím jak se tomu říká) no prostě když jedete přes díry....

- hide
- Pokročilý
Mít puštěnou klimu a zároveň si přitápět, to je jako když si v baráku topíš a když je ti horko, tak otevřeš okno místo aby jsi vypnul topení.Ferino píše:automatická klima: nastavíš na digitálním ovladači teplotu a dál se o to nestaráš. Tohle má málokdo.

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- romanm
- Junior
jj přesně tak, včem je problém?Ja to taky tak dělám,to s tím přitápěním nechápuTad píše:No pořád lepší než klimu pořád pouštět a vypínat, osobně si taky teplotu nastavuju ovladačem. A zdaleka to asi nedělám sámhide píše: Mít puštěnou klimu a zároveň si přitápět, to je jako když si v baráku topíš a když je ti horko, tak otevřeš okno místo aby jsi vypnul topení.![]()
![]()

- Ahmed
- Test driver
Jsou tam jeste nejake zmeny v interieru, jsou tusim jine gumove koberce, neco tam predelavali kvuli lepsi bezpecnosti.romanm píše:facelift je od r.v. 11.2001 (možná se mýlím)změny:přední nárazník,přední maska,zadní nárazník,světlomety,uvnitř tuším ten gumový odkládací prostor před řadičkou-když tak doplnte
Focus je nizsi stredni a Mondeo vyssi stredni trida, takze rozdily tam urcite jsou. Hlavne v prostoru, Mondeo je o hodne vetsi. Ale design nijak zajimavy neni, je jedno, jestli si koupis Mondeo nebo Passata ci neco jineho, pokud nejsi milovnik Fordu.
Ja taky pritapim s klimou. Prece nebudu mrznout a vypinat to nema cenu, protoze pak je zase vedro. A klepat kosu za deste, to se mi taky nechce.
- kalimoco
- Pokročilý
-
- Test driver
vsetko je ok,akurat,ze stupne nadstavujes aj na manualke,ale nevies kolko,lebo Focus tam cislice nama.Jazdil som VW Polo a malo manualku,na ktorej boli cislice 18,22,24,28 a podla toho sa dalo teplotu regulovat....Ferino píše:automatická klima: nastavíš na digitálním ovladači teplotu a dál se o to nestaráš. Tohle má málokdo.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to cooper : nechci ti brat iluze ale tech tvych 6000 e je krapet malo . kdyz jsem zadal 7000 tak nic a to jsem si moc nevymyslel

pak jsem zkusil 2001 rok a vypadly mi tri z toho ten novej model s kroupama a stejne za necelých 7000

a kdyz jsem pridal na 8000 tak mi vyjelo 6 aut . novejsi roky pozkozene .

a to jsem si nevymýšlel zadnej digital , zadnou ghiu a podobne .
pak jsem zkusil 2001 rok a vypadly mi tri z toho ten novej model s kroupama a stejne za necelých 7000
a kdyz jsem pridal na 8000 tak mi vyjelo 6 aut . novejsi roky pozkozene .
a to jsem si nevymýšlel zadnej digital , zadnou ghiu a podobne .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- hide
- Pokročilý
Mít pustenou klimosku a pritapet si, to je jako lejt benzin do kanálu.Ahmed píše:Jsou tam jeste nejake zmeny v interieru, jsou tusim jine gumove koberce, neco tam predelavali kvuli lepsi bezpecnosti.romanm píše:facelift je od r.v. 11.2001 (možná se mýlím)změny:přední nárazník,přední maska,zadní nárazník,světlomety,uvnitř tuším ten gumový odkládací prostor před řadičkou-když tak doplnte
Focus je nizsi stredni a Mondeo vyssi stredni trida, takze rozdily tam urcite jsou. Hlavne v prostoru, Mondeo je o hodne vetsi. Ale design nijak zajimavy neni, je jedno, jestli si koupis Mondeo nebo Passata ci neco jineho, pokud nejsi milovnik Fordu.
Ja taky pritapim s klimou. Prece nebudu mrznout a vypinat to nema cenu, protoze pak je zase vedro. A klepat kosu za deste, to se mi taky nechce.

To Ahmed:
Mondeo je střední třída. Viz tabulka
http://mondeo.fordclubs.org/obecne/tridy.htm
- Ahmed
- Test driver
- cooper
- Nováček
for foki- jo jo na mobile.de jsou takové ceny. Já jsem také nemluvil o tom, že se to dá tam sehnat, ale že když jsem sondoval tak by to bylo možné za cenu okolo 6000,-Euro. Měl jsem tím na mysi dovozce, kteří mají své kontakty a kupují to tudíž mnohem levněji než já bych to pořídil na mobile.de. Minulý týden jsem se právě o tom bavil se třemi dovozci a šlo by to(neznamená to ale že je to juednoduché-musí také hledat). Přivezli právě hatchback r.v. 2000 za 4300,- a kombi r.v.2001 za 5300,-. Obojí 1,6 benzin, perfekt stav, ale pravdou jue, že to nebylo ghia. Tak já si říkám "kdo si počká,ten se dočká"
bez fordu focus....
-
- Pokročilý