Pokud si tam necháš dát Flash Lube (investice navíc cca 2 200,-) tak se toho vůbec neboj,nic se ti nepokazí.Tady se mrkni: http://www.ochranamotoru.cz/mira_cz píše:Koukám také na přestavbu na lpg a všichni tu většinou řeší fofo1, já mám fofo2 2005-ujeto 65000 a u té 1,6 všichni píšou o problémech, jen by mě zajímalo po ujetí kolika kilometrů se mohou ty problémy projevit a kolik by případně stála oprava. Prostě kdo má s touto motorizací zkušenosti s provozem lpg. Jestli se problémy projeví až po ujetí 200000km nebo víc po předělání na plyn, tak by to mohlo být člověku v podstatě jedno, prostě by se to vyplatilo.
Tak to snad ani není reálné. Obecně jsou FoFa od 1998. To by musel potencionální majitel koupit auto v tomto roce, ihned předělat, v průměru najet ročně cca 20tis. km do současnosti aby namotal tebou zmíněné km a být stále vlastníkem aby mohl poreferovatpetulak píše:...... Já ještě taky neviděl a nebo neslyšel, že by někdo najel s Fofem na LPG 250 000-300 000 t. km, jak tady maj někteří kluci tady na foru na normální PHM. Promin, ale já jsem LPG odpůrce. Tot jen můj názor.
Mm, pokusného králíka holt tímto beru na sebeMira píše:Tak to snad ani není reálné. Obecně jsou FoFa od 1998. To by musel potencionální majitel koupit auto v tomto roce, ihned předělat, v průměru najet ročně cca 20tis. km do současnosti aby namotal tebou zmíněné km a být stále vlastníkem aby mohl poreferovat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti