kamarádi z NJ, kde přesně pls najdu SVČ Fokus ( bývalý DDM ) ? mělo by to být někde u nemocnice. díval jsem se na jejich stránky, ale pořádná fotka toho baráku tam není a i když zhruba asi tuším, kde se to nachází, tak bych tam zítra nerad bloudil. jedu tam s děckama na nějakou soutěž a ještě povedu nějaká auta, tak ať si jako byválý obyvatel Nj netrhnu kšandy
předem dík
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Cesta kolem nemocnice (nemocnice vlevo), jedes dal smerem do mesta a za parkem, ktery je vpravo zacne cesta klesat, tam pribrzdi, protoze to, co hledas, je hned na prave strane - oznaceno cervenym bodem.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
pelene díky, jak jsem říkal, tušil jsem, že to bude někde v těch místech, není ( nebo nebyla ) náhodou naproti někde poblíž hospoda Slunce nebo tak nějak?
každopádně uhnu na Loučku a kolem Bochety, z části po trase spanilé jízdy srázku na skalkách
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Hospoda U Slunce je po leve strane mezi Jiraskovou a Husovou. Kdyz zahnes doleva na Husovou, tak tam nekde muzes i zaparkovat. Na Husovce hned vlevo byla dalsi hospoda U stareho Slunce.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
tak jsem zpět jeli jsem z Přerova něco jako spanilá jízda. já v čele, za mnou 2x Fabia kombi, pak Oktávka a poslední staré Mondeo v kombi a všichni jsme zaparkovali naproti SVČ v Derkově ulici. teď mě ještě čeká ples
P.S družstvo z Přerova vyhrálo první místo ve scénickém tanci
kdybych měl na plese předvádět ty kreace které jsem viděl, tak mě při první loupne v kříži a odjíždím na krypl káře
možná po pár ampérech v krvi by to šlo