Jeste se nevi, dnes by meli volat. Doporuceni uz asi nema moc smysl, kdyz jsem jim to tam nechal na zjisteni zavady. Ti myslim to ze rozebrane si to pak tezko nekdo vezme na servis. Ale dobrym servisem urcite nepohrdnu.
I kdyz premyslim ze je to mozna necham zase slozit a prevezu jinam, ale to budu resit podle toho co mi reknou. Ale pochybuju ze to pujde, jim se to urcite libit nebude.
Ze zacatku mi prisli fer, ale moc se mi to tam nelibi, delaji milion znacek.. na relativne male plose a dalsi vec je ze me neupozornili na hrozici problem ktery ted nastal. A buh vi jestli na tom nemaji nejaky podil.
Rikam na nahody moc neverim.
Mohl by tady nekdo rict, zda je mozne pri servisni kontrole odhalit ze je napr. volny rozvodak a podobne ? Mam tady fakturu z toho servisu pred mesicem, a tam je uvedeno ze byla provedena mechanicka kontrola vozu. Neda se tim trochu ohanet ?
Muj znamy co spolupracuje na vyvoji novych aut mi rekl ze po rozebrani je mozne zjistit pricinu pokud se to potkalo, tak kvuli cemu.
To je fakt v pr... stejne kdyby mi rekli ze tam vlitla nasrana masarka, ktera se zakousla do dratu, a to zpusobilo cely problem a oprava bude stat 50 tisic, tak stejne nemam jak zjistit jestli je to pravda nebo ne

. To je fakt skvely.
PS: Kdyby existoval nekde v rozumnem okoli borec ktery se tomu venuje dela jen fordy a ma dobre reference, tak bych vazne uvazoval ze bych jeste zaridil prevoz k nemu.