spoofan píše:fofok píše:Jistotu dneska nemá nikdo nikde a zaměstnanec si nemůže vybrat kolik odvede,odepsat auto,počítač,telefon atd...
Zkus alespon 1 rok podnikat jako OSVC, pak si rekneme, jak skvele je byt zivnostnik

Odepsat veci? Vetsina zivnostniku jede na pausal, takze maximalne pokud jsou platci DPH, tak si poridi par veci bez DPH.
Jako zamestnanec, kdyz se neco stane, tak mas vypovedni lhutu, odstupne...jako OSVC? Resis neproplacene faktury, snazis se sehnat nove zakazniky, jistota prijmu je miziva.
Super je, ze jsem panem sveho casu...nic mene co bych dal za 8h pracovni dobu

Nic ve zlém, nech si poradit od spláchnutýho, protože od jednoho slyšíme , jak pracovití živnostníci, pracují tři dny v týdnu, druhý podnikatel pomalu chodí na úřad práce pro podporu. Dle poučování spláchnutýho, jak se máme tržně chovat, asi makáš málo, než makat máš, nebo , že by byl ten pověstný metr i na podnikatele jiný.

Být za vodou, mít vlastní firmu s licencema, které nikdo v republice nemá, co stojí takové rozjetí firmy, kolik stojí nákup sídla - pronájem - nákup ne zrovna laciné licence, to je kapitola sama pro sebe . Mít love pro počáteční rozjezd na výplaty kvalifikovaných zaměstnanců. Na to měl jen restituent , a převlečený hajzlik bolševik. Slyšel jsi někde, že by vytuneloval firmu soustružník??

Zeptej se ho , jakým způsobem rychle začat prosperovat , než ti odpoví, tak odpovím já, který si prošel svým živnosťákem, jednatelem společnosti sr.o. Bez vstupního kapitálu ani rana / love, výrobní hala atd./ , jestli si myslí i všeuměl spláchnutý , že stačí supr podnikatelský záměr , tak to je ten bankovní všeuměl vedle, já na podobného narazil, ale ten to uměl . Měl jsem supr vypracovaný podnikatelský, který jsem na bance předkládal pro úvěr na vybavení pro rozjetí záměru. Měl plnou prdel připomínek a nakonec po měsíci písemné zamítnutí. Náhodou pak za půl roku jsem narazil na velice dobrého známého. Bylo mě řečeno , " Jen jsi zavřel za sebou dveře v bance , tak úředníček zdvihl telefon a volal známému, že má supr záměr, chlap co to na bance předložil nemá na to love, je to supr nachystané jen to rozjet" , a taky to rozjel, bankovní hajzlík napsal mně zamítnutí bla ,bla, dostal všimné, a já doma v zuřivosti leštil komory revorveru magnum . Ješte chceš Honzíčku tady pindat , že když se člověk snaží ...... poraď, spoofan tě bude za to vychvalovat do nebe....