bože díky díkyDamon píše:Tak je něco nového?
Dnes jsem psal Fokimu.Vrátí se zítra ale bude mít za sebou 1000km.
Tak nevím jestli to zítra půjde nebo až v pondělí.Ptal se jestli to budete chtít odtáhnout nejspíš k němu do dílny protože pokud to bude něco závažnějšího těžko by to dělal někde na louce. Na tahání má valník.Takže by to teba šlo.Záleží na aktuální situaci a plánech jak to řešit.
zařídím, vyřídímDamon píše:Tak ať si ji někde nabije protože Foki mi psal ať mu zítra mezi 9-10tou zavolá!!!!!!!!!!!!!!!
To bude zrovna vstávat a odjíždět z Chorvatska.Tady je na něj kontakt. 608050009.
Tak jsem udělal co jsem mohl tak ať to dobře dopadne.
však mi bychom tam taky nechtěli být a doufám, že nebudeme no a když... tak se holt nedá nic dělat, ale jsem ráda, že jsou tady takový fajnový lidi, kteří poraděj a pomůžou a podržej nad vodouJozkablack píše:No taky přeju ať to dobře dopadne...u Fokiho bude v dobrejch rukou!! Hlavně ať to neni čerpadlo.....nerad bych Vás dával do seznamu porouchanejch čerpadel!!
No tak doufám že tímto získáme další členy.....tady se člověk může nejen poradit co s Fofem...je tu i sranda!!mikes50 píše:však mi bychom tam taky nechtěli být a doufám, že nebudeme no a když... tak se holt nedá nic dělat, ale jsem ráda, že jsou tady takový fajnový lidi, kteří poraděj a pomůžou a podržej nad vodouJozkablack píše:No taky přeju ať to dobře dopadne...u Fokiho bude v dobrejch rukou!! Hlavně ať to neni čerpadlo.....nerad bych Vás dával do seznamu porouchanejch čerpadel!!to se fakt málo vidí..... díky moc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti