ako z praku chodia auta co maju nad 300-400k, este si z praku asi nestrielal co ?Anduril píše:Vetsi tezsi mondeo jede s 1.6kou ecooboostem (118kW) jak z praku.
Focus 3 v roku 2011
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Focus 3 v roku 2011
-
batul
- Nováček

32 koníků navíc by určitě nebylo na škodu, ale i tak je to oproti mýmu současným 1,6 100k velkej rozdíl, nemluvě o předchozím tříhrnku ve Fábii..
Těším se hlavně na to ticho, současný FF2 z roku 2007 je na dálnici víc než dost hlučnej. A pak šestikvalt a motor. Trochu mě udivila nemožnost použít starý zimní 15tky, nejmenší povolená velikost kol je 16''. Takže zimáky včetně ráfků budou dražší.
Těším se hlavně na to ticho, současný FF2 z roku 2007 je na dálnici víc než dost hlučnej. A pak šestikvalt a motor. Trochu mě udivila nemožnost použít starý zimní 15tky, nejmenší povolená velikost kol je 16''. Takže zimáky včetně ráfků budou dražší.
Ford Focus III 1,6 Ekobuřt/110kW Titanium
- FUGAS
- Test driver

Budu Vás muset zklamat, ale nemám to na čem naskenovat, takže neposloužím. Stojí to ale 22Kč, tak snad nebude pro nikoho problém si to koupit. Jestli se to dá sehnat i na Slovensku ovšem netuším...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- Anduril
- Test driver

Ale to vis, ze "strilel" .. STcko, 3.6FSI V6 a podobne.. ale i tak to proste ma tah a myslel jsem to hlavne vzhledem k objemu motoru, vaze auta a srovnani s focusem. Vsak se s tim zkus nekde povozit a uvidis sammisoo píše: ako z praku chodia auta co maju nad 300-400k, este si z praku asi nestrielal co ?![]()
- Quickie
- Moderátor

tak som si to dnes kupil a po teste fofo ani stopy. potom som zistíl ze je to nejake special vydáníe.FUGAS píše:Budu Vás muset zklamat, ale nemám to na čem naskenovat, takže neposloužím. Stojí to ale 22Kč, tak snad nebude pro nikoho problém si to koupit. Jestli se to dá sehnat i na Slovensku ovšem netuším...
Ale na druhu stranu je v nom velký článok o mondeu
- Shotas
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
o vikendu jsem menil v Pardubicich u prodejce gumy. A co nevidim, maji tam tmavosedeho sedana.
Opravdu je to mensi Mondeo
. Jeste cekam na kombika 
Jinak s tim Sony radiem vypada mnohem lepe. Doufam ze se brzy objevi v Titaniu. Pripada mi to, ze ta ceska verze Titania bez Sony radia je tak trosku odrb.
Jinak v Pardubicich pry budou mit brzy silnejsiho ecoburta coby predvadecku k zapujceni na den, jenom se po jizde dotankuje plna. Takto jsem si kdysi vyzkousel FF2 a to rozhodlo
Opravdu je to mensi Mondeo
Jinak s tim Sony radiem vypada mnohem lepe. Doufam ze se brzy objevi v Titaniu. Pripada mi to, ze ta ceska verze Titania bez Sony radia je tak trosku odrb.
Jinak v Pardubicich pry budou mit brzy silnejsiho ecoburta coby predvadecku k zapujceni na den, jenom se po jizde dotankuje plna. Takto jsem si kdysi vyzkousel FF2 a to rozhodlo
Focus Combi 2008 Celebration (Trend), 1,6 Duratec 74kW/100k, Tango Red - Galerie
Dlouhodobá spotřeba se drží na 8,1l/100km (jezdime ted hodne mesto). Najeto 90 000 km

Dlouhodobá spotřeba se drží na 8,1l/100km (jezdime ted hodne mesto). Najeto 90 000 km

- FUGAS
- Test driver

Quickie: je to číslo 14/2011 
- FUGAS
- Test driver

Shotas: škoda, že až v Pardubicích...
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
u mna je to opacneAnduril píše:Ale to vis, ze "strilel" .. STcko, 3.6FSI V6 a podobne.. ale i tak to proste ma tah a myslel jsem to hlavne vzhledem k objemu motoru, vaze auta a srovnani s focusem. Vsak se s tim zkus nekde povozit a uvidis sammisoo píše: ako z praku chodia auta co maju nad 300-400k, este si z praku asi nestrielal co ?![]()
A nez davat desetitisice za vyssi vykon u focusu, kde ten silnejsi ecoboost mimo vykonu neni o moc lepsi, tak to radeji fakt lepsi vybava, kterou vyzuzijes daleko vice, nez o trochu vyssi vykon.
ten ecoboost si musim vyskusat, uz sa neviem dockat !!
- Anduril
- Test driver

U me je to prave naopak. Ano, libi se mi svizne svezeni, ale nepotrebuju, aby mi auto gumovalo na polovinu rychlosti, ktere mam k dispozici a nepotrebuju, aby trhalo gumy a tlacilo me vsi silou do sedadla ci prekracovalo zakonem dane rychlosti:)
Takze si myslim, ze na sviznou jizdu bohate u focusu staci ten slabsi ecoboost a to i s nakladem.
Mnohem vice naopak vyuziju nejakou tu komofrtni vybavu, protoze 99% casu jezdim normalne.
Ale to je samozrejme na zvazeni kazdeho soudruha
Takze si myslim, ze na sviznou jizdu bohate u focusu staci ten slabsi ecoboost a to i s nakladem.
Mnohem vice naopak vyuziju nejakou tu komofrtni vybavu, protoze 99% casu jezdim normalne.
Ale to je samozrejme na zvazeni kazdeho soudruha
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak mIsooo... aj by som Ti napisal, ze uvidis, ked raz budes mat rodinu, ale...
.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
anduril : mas recht, dle vkusu kazdeho soudruha !
georgi : ja mam rodin... jednu doma, druhu modru, tretiu zelenu...
georgi : ja mam rodin... jednu doma, druhu modru, tretiu zelenu...
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Můžu přidat svou zkušenost?
1. Tak na vývoji těhle předních světel jsem se trošku podílel... a říkal jsem si, jak je to strašně moc moc moc hnusné světlo, který blbec dělal design. Ale jak jsem to viděl na autě.... super!!!!!
Fakt se mi to líbí.
2. Trochu jsem se v tom projel a... podlehl jsem. Asi začínám šetřit. Normálně jsem k novinkám nedůveřivý, ale skvěle se mi v tom sedí. Akorát je nezvyk ta ruční brzda - skoro zavazí. Jelo se mi s tím úplně skvěle (jo, ale já jsem to jako nějak netestoval... třeba jak to drží v zatáčkách nebo tak - jen jsem se projel) a i tak jsem z toho docela nadšený.
Sice nevím, co takový Horst - protože je to tam jako ve stíhačce - všude kolem sebe člověk něco má, takže žádný velký prostor jako v Moskviči.
1. Tak na vývoji těhle předních světel jsem se trošku podílel... a říkal jsem si, jak je to strašně moc moc moc hnusné světlo, který blbec dělal design. Ale jak jsem to viděl na autě.... super!!!!!
Fakt se mi to líbí.
2. Trochu jsem se v tom projel a... podlehl jsem. Asi začínám šetřit. Normálně jsem k novinkám nedůveřivý, ale skvěle se mi v tom sedí. Akorát je nezvyk ta ruční brzda - skoro zavazí. Jelo se mi s tím úplně skvěle (jo, ale já jsem to jako nějak netestoval... třeba jak to drží v zatáčkách nebo tak - jen jsem se projel) a i tak jsem z toho docela nadšený.
Sice nevím, co takový Horst - protože je to tam jako ve stíhačce - všude kolem sebe člověk něco má, takže žádný velký prostor jako v Moskviči.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Anndy
- Test driver

Mno, dnes som v nom sedel (vdaka spigimu) - titanium nemecke. Co ja vam viem. Trochu som sklamany z interieru. Z foto na mna lepsi dojem urobil. Co sa tyka exterieru, tam je to presne opacne. Nazivo je pekny, na foto hnusny.
Tiez mi vadi, ze poriadny dispaly (http://wot.motortrend.com/files/2011/02 ... ockpit.jpg) bude mozno k dispozici az v 2012...
,
tie malicke 4,2 - 5" su na tri veci... Aj ked grafiku maju peknu a rozlisenie velmi jemne - to musim uznat (az na zakladnu verziu)
inak miesta vzadu podla mna dost v kombiku to bude akurat lepsie na hlavu (mam 180cm a sadaol som si aj za seba). V predu urcita stiesnenost vadi, ale asi je to iba pocitovo.
Ovela lepsi dojem na mna spravil c-max - v itnerieri. Najma ta vzdusnost. Ale sedadla vzadu v c-maxe su uplna tvrda lavica (zaklad), voci focusackym zadnym (titanium).
vozenie sa, snad bude buduci tyzden (ak spigi dohodne
).
Tiez mi vadi, ze poriadny dispaly (http://wot.motortrend.com/files/2011/02 ... ockpit.jpg) bude mozno k dispozici az v 2012...
tie malicke 4,2 - 5" su na tri veci... Aj ked grafiku maju peknu a rozlisenie velmi jemne - to musim uznat (az na zakladnu verziu)
inak miesta vzadu podla mna dost v kombiku to bude akurat lepsie na hlavu (mam 180cm a sadaol som si aj za seba). V predu urcita stiesnenost vadi, ale asi je to iba pocitovo.
Ovela lepsi dojem na mna spravil c-max - v itnerieri. Najma ta vzdusnost. Ale sedadla vzadu v c-maxe su uplna tvrda lavica (zaklad), voci focusackym zadnym (titanium).
vozenie sa, snad bude buduci tyzden (ak spigi dohodne
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Mi se ta stísněnost vpředu líbí... to víš, já mám jen 160cm a pár drobných... a nezavazela Ti ta ručka před šaltpákou?
Jinak já jsem měl i ten velký displej, my jsme měli zkušební prototyp v plné palbě. SUPER! Hlavně to couvání na kameru s velkým displejem... líbí se mi, jak to vypočítává trajektorii, kam budeš couvat, podle toho, jak máš vytočené kola. Možná to mají i jiné auta, ale já jsem to viděl poprvé.
Jinak já jsem měl i ten velký displej, my jsme měli zkušební prototyp v plné palbě. SUPER! Hlavně to couvání na kameru s velkým displejem... líbí se mi, jak to vypočítává trajektorii, kam budeš couvat, podle toho, jak máš vytočené kola. Možná to mají i jiné auta, ale já jsem to viděl poprvé.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz