dzefer: tie videa som videl, hned ako si ich dal, ale bez zvuku (reku na co mi bude zvuk ked je to zvonku

Aj tak som vsak nie mudry z toho, ci je to tak ako som pisal alebo inak

Predpokladam, ze tu snimaciu Al pasovinku - drot ste lepili vodorovne. A co tak skusit to nalepit do pretiahnuteho leziaceho "S" ?vcedula píše:... ked to naozaj funguje na elektromagnetickych principoch, tak ta horiznotalna zelezna tyc, ku ktorej som cuval, sa moze skryt v odrazoch, podobne ako smerove navadzace na televiznych antenach). A ked je to tak, ako si myslim, tak pozor na vsetky horiznotalne veci vo vyske anteny !!! ...
anndy,anndy...s tebou to je tazkeAnndy píše:Mno, so senzormi treba aj tak cuvat presne tak isto ako bez nich. Ja si vzdy miesto okuknem dopredu (nejako) a az potom cuvam. A senzory beriem iba ako pomocku na vzdialenost, nie na to, ci tam nieco je alebo nie je.
dzefer: tie videa som videl, hned ako si ich dal, ale bez zvuku (reku na co mi bude zvuk ked je to zvonku).
Aj tak som vsak nie mudry z toho, ci je to tak ako som pisal alebo inak. Ale to je fuk. Ja aj tak ine davat nebudem
.
a uz nie si ?nataniel píše:... a bol som radioamater ...
Do S to asi nebude rozumne. Pozri sa na anteny, vzdy su rovne, a tak je to aj s tymto. Mozno sikmo by pomohlo, ale podla mna vodorovne to je preto, aby to nechytalo pohyb vozovky. Aj v navode je, aby sa to dalo rovno vodorovne.Jozef píše:Predpokladam, ze tu snimaciu Al pasovinku - drot ste lepili vodorovne. A co tak skusit to nalepit do pretiahnuteho leziaceho "S" ?
Niekedy parkujem tesne k stene aj predom. Neskusali ste niekto to nalepit aj do predu pod naraznik ? Mozno by stacila len jedna original "beepacia krabicka" a na nu pripojit pridavny drot z predneho naraznika (nevidel som, ako to vizera).
teraz na to nemam vela casu a venujem rodine a autu (a praca mi zabera zvysok casuJozef píše:a uz nie si ?nataniel píše:... a bol som radioamater ...![]()
Ja som skusal CB a PMR, ale teraz uz je toho tiez menej
Hm, dobreeeenataniel píše:...som si robil vlastne vysielace a prijmace a aj radar zalozeny na podobnom principe ako tieto snimace.
zajtra si to konecne namontujem, tak tiez dam potom referencieIgy píše:Tak ako dalsie skusenosti po par dnoch pouzivania?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host