CHYBA ! je to iba plus necela 1/4 otacky.lucky.jack píše:...ale že jenom 4Nm + 3/4 otáčky
Tak pravda je v citaci od V12.(zjišťováno ve fordu)V12 píše:pepe :
Podla ETIS-u to ma byt utahovane na 2x :
- utiahnut na 4 Nm (!!!)
- potiahnut dalsich 75 stupnov (menej ako stvrt otacky)
V prilohe je PDF vytlacene z ETISU pre toho, komu sa to zda neuveritelne.
Uvedeny sposob utahovania je na predposlednej (8) strane PDF suboru.
Ved som to vytahoval z origo technickych a servisnych postupov (TSI) Fordupepé píše:...Tak pravda je v citaci od V12.(zjišťováno ve fordu)...
To bude tím, že jsi do válce neměl naftu, protože ti spadla když jsi oddělal trubku. No vstřik vypadá hrozivě, ale už jsem viděl i horšípepé píše: Po montáži to nastartovalo a za chvíli chcíplo, dále to nechtělo nastartovat, asi až na popáté po delší době a s plynem.
To plastový vodítko je nad simerinkem(směrem od špičky i prostě výše polohově), protože když jsem vyndal vstřik zůstalo to plastové vodítko na vstřiku a simerink na svém místě, dle mě se to přes plastový vodítko dotahuje, aby bylo částečně znemožněno dotáhnutí na krev a simerink se co nejvíce roztáhnul a tím těsnil.lucky.jack píše:Simerinky jsou 1233683 a podložky pod vstřik jsou 1432205. 1314368 jsou plastový vodítka vstřiku a jsou pod simerinkemTy se dávají nový když jsou napečený a prasknou a nebo jsou jinak nepoužitelný... 1254376 a 1254375 jsou dost často vytahaný a unavený těsnící o-kroužky na sání. Všechno je to po kusech. Žádný sady to nejsou.
Čísla jsou origo a ceny si můžeš ověřit zde https://www.fordoriginalnidily.cz/origi ... dily-ford/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti