Tak po týdenním pobytu v servisu jsem pořád na začátku... :-/ Diagnostika nic neukazuje a až na neklidný volnoběh je auto údajně v pohodě. Bylo mi řečeno, že to budou nejspíš vstřiky. Po cestě domů po dálnici se chyba objevila znovu. Netušíte prosím někdo, jestli se špatné vstřiky můžou takhle projevovat? Pořád mi přijde divné, že po vypsání té chyby by diagnostika nic neukázala a bojím se toho, že dám 20 tisíc za vstřiky a auto bude pořád zlobit... :-/m_focus píše:Ahoj kluci,
včera se mi při pohodové jízdě na dálnici z ničeho nic rozsvítila červená kontrolka a displej zobrazil "Engine Systems Fault". Motor ztratil výkon (předpokládám, že "safe mode") a já jsem pomalu dojel pár kilometrů před barák. Dnes po nastartování "Engine Systems Fault" již nesvítilo. Když jsem projel DTC kódy, tak mi to zobrazilo tohle:
DTC 9318 - Battery voltage low
DTC A103 - Antenna not connected (asi nic zásadního)
DTC 9602 - PATS received invalid format of key-code from ignition key transponder (taky asi nic zásadního)
Před 2 týdny jsem měnil olej, všechy filtry a rozvody. Zároveň byla za novou měněna i baterka, takže mi nejde do hlavy, jak to může hlásit nízké napětí baterky... :-/
Pro doplnění ještě jen dodám, že při studeném motoru mi na volnoběh kolísají otáčky, když se motor zahřeje, tak už je to v klidu - nevím, jestli to taky může něco znamenat (možná EGR).
Netušíte pls někdo, kde by mohl být problém? Předem díky moc za radu,
M.
Předem díky moc za jakoukoliv radu,
M.