Přesně tak

do minulého roku s nima nebyl problém kromě neustálýho vypovidani smluv když nesmyslne zdrazovali, mame v baráku 4 poskytovatele, takže nakonec vždycky ustoupili...
Všechno to začalo loni zrušením tarifu 30Mbit a udajnym navysenim na 40 Mbit, který by starý modem udajne nezvladl, no ve skutečnosti šlo o zpomalení reálný rychlosti a jen ti dovoli toho stahovat více ale pomaleji ...
Proběhla tedy výměna modemu, coz byla taky storka sama o sobe... karneval nam modem věnoval aby se o nej nemusel starat a upc se nám několikrát snazilo nauctovat pronájem našeho modemu
Ta výměna proběhla fakticky odbornne, nrjdrive prijel technik o 2 hodiny dříve zrovna když jsem se vrátil domu z maturitní písemky z matiky, potřeboval podpis majitele takže jsme hodinu čekali na matku a když konečne dorazila dal mi krabici a at mu dam náš starej modem, proběhla diskuze když je ten modem jejich tak jaktoze neproběhla za 7 let ani jedna revize, tak se mi chlapec snažil nabulikovat ze když je firemní majetek v domocnosti tal se revize dělat nemusí, no v tu chvíli jsem měl sto chutí ho vyhodit z okna i s tím novým modemem, ale nakonev jsem mu řekl ať si ten starej modem sebere a táhne dohaje... myslel jsem že celá estrada končí, ale bohužel to byl teprve začátek, poněvadž mi chlapec řekl že si ho nemůže vzít že by mi nauctovali 500 za montáž, to už jsem rudej vzteky otvíral okno dokořán, poněvadž kabel od trafa byl poctive schovan a pripaskovan k ostatním kabelum a bez trafa pokuta 1000 tak jsem se ho zeptal jestli si ze mne dela prdel a sel jsem hledat štípačky, nejdřív jsem se tada zeptal toho de... jestli nemá štípačky řekl mi že jo, ale že mi pak naúčtují tu montáž, po dvou hodinách konečne ten blb vypadnul z bytu a ja už se tesil na ze si konečne zkontruluju výsledky na netu no seredne jsem se mýlil po zapojení modemu a kabelu nic, ještě me čekalo pul hodinový nastovovani modemu než to začalo vůbec fungovat kdybych byl v klidu asi by to byla otázka 30 sekund, ale ja jsem rozhodně v klidu nebyl...
Suma sumárum misto toho aby UPC poslslo ten modem normalne DPLkem za 60 korun tak radši poslali technika v autě kterej mi jen tupe předal nový modem a odvezl si ten starej v hodnotě tak 150 korun, ne tahle hurá akce byla zaměřena na starší lidi a techniky méně zdatnr jedince který jim to petikilo za nic normálne dají. ..