Ma.rt: Jo a je blbost takový auto prodat do áček, akorát na tom proděláš, zatímco kupující by ti utrhali ruce

Vyhovuje ti velikost? Jsou s ním nějaké problémy? Nech si ho. Auto se mění, když a) potřebuješ větší (narodí se ti dítě nebo druhé), b) se na něm něco sype nebo bude potřebovat větší servis (rozvody) c) překoná magickou hranici např. 200 000 km d) naskytne se výhodně koupit jiné, typicky mladší, s menším nájezdem, vyšší třída, někomu zbylo v rodině atd.Robo-ZA píše: 10.03.2021 11:27 Prvý majiteľ. Viď môj prvý príspevok tu vo vlákneviewtopic.php?p=702752#p702752
Ale teraz keď vidím aká je ponuka, tak silno uvažujem že si ho ešte chvíľu nechám. Neviem či sa mi ešte podarí kúpiť takéto auto.
e) Ať se naučí řadit nebo jde na autobus nebo si koupí svoje auto. Automat jako důvod zbavovat se bezproblémového autastano. píše: 10.03.2021 11:53 e) bude na nom jazdit (aj) zena a usudil si, ze to bude podstatne lepsie s automatom
f) na lyzovacku a vyjazd na odhrnute parkovisko MUSIS mat 4x4 SUV![]()
Vyhovuje mi absolútne. Máme dve deti a takto je to akurát. Tak isto okolo domu, stačí sklopiť sedačku a všetko som tam napratal, mraziak, práčku, vianočný stromček... + mám ťažné. Aj keď vozík si musím požičiavať.pkadecka píše: 10.03.2021 11:48Vyhovuje ti velikost? Jsou s ním nějaké problémy? Nech si ho. Auto se mění, když a) potřebuješ větší (narodí se ti dítě nebo druhé), b) se na něm něco sype nebo bude potřebovat větší servis (rozvody) c) překoná magickou hranici např. 200 000 km d) naskytne se výhodně koupit jiné, typicky mladší, s menším nájezdem, vyšší třída, někomu zbylo v rodině atd.Robo-ZA píše: 10.03.2021 11:27 Prvý majiteľ. Viď môj prvý príspevok tu vo vlákneviewtopic.php?p=702752#p702752
Ale teraz keď vidím aká je ponuka, tak silno uvažujem že si ho ešte chvíľu nechám. Neviem či sa mi ešte podarí kúpiť takéto auto.
U mě naposledy neplatilo a) ani b), ale platilo c) a d).
Nemyslel jsem dat to do acek, jen jsem srovnaval cenypkadecka píše: 10.03.2021 09:56
Ma.rt: Jo a je blbost takový auto prodat do áček, akorát na tom proděláš, zatímco kupující by ti utrhali ruce![]()
Nemyslím si to... přece i auto z D se dá prověřit v tamním servisu a vždycky se mnou jednali slušně. Navíc ta auta jsou často dobře vybavená (budiž můj současný Trend výjimkoufofok píše: 10.03.2021 13:47 Tak určitě on se sypat začne.K těm nájezdům a benzínům to už dávno neplatí.Za prvé už tam není takový rozdíl ve spotřebě,kdy se rozdíl v ceně vrátí ve sto až dvě stě tisících km a za druhé není u nás problém narazit na tříletý operák se stopadesátitisícema i s litrem.Takže u dovozů můžou mít klidně třista a motor po smrti, ikdyž na tachometru svítí sto něco.
Vždy radši původ ČR a doložitelných víc km než smotlej dovoz.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host