Zalezi, jak to beres. My, co mame plastove s kozenkou, to porovnavame s dvermi a ty zase se sedadly.Jasio píše: To má čalouněný povrch? Fakt to ladí k interieru. Napiš kde se to prodává.

Je čalouněná látkou hodně podobnou mému interiéru.Jasio píše:To má čalouněný povrch? Fakt to ladí k interieru. Napiš kde se to prodává.Peta píše: Mám provedení Antracit a celkem se hodí k interiéru kterej mám. Jsou v ní 2 odkládací prostory a je i slušně provedená.
Romoschuv princip uchyceni operky je stabilnejsi a pevnejsi, nez standardni. Vsimnete si, ze pridal mezi horni a spodni plechove boky dalsi pricny plech, ktery je na bocich ohnuty a podstatne zpevnuje celou konstrukci.romosch píše:Stenly píše:To romosch:
Tu opěrku máš přišroubovanou vrutama jen do toho plastového krytu středového tunelu, nebo špatně vidím? Jak drží?
JOJO,drží řekl bych docela dobře,ostatně někteří jí na srazu zkoušely tak mi to snad dosvědčí.
Nafotim jeste otevrenou a uchycení. Ale az nekdy o vikendu driv se k tomu nedostanu.davef píše:Hmm, to vypadá dobře, asi do ní půjdu, nemohl bys ještě vložit foto zezadu a v otevřeném stavu?peky píše:Takhle vypadá opěrka od armsteru, je to foceno mobilem.
Když bude mít někdo zájem o lepší , tak příště.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti