Stránka 941 z 1068

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 15:42
od 321910336
pokud je tam té vody jen pár procent na tu glazuru tak je to v pohodě

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 16:08
od Karel2
Tahle ryba byla dobra kdyz zacinala v obchode, tohle nema s rybou nic spolecnyho. Navic, hodis to na panev a copak udela voda na rozpalenem oleji? :dih:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 16:28
od TomFocus
Když už taková sračka zkončí u nás doma, tak to po rozmrazení vysušujeme utěrkou. Víc bo.delu jak užitku. Snažíme se kupovat bez vody.

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 16:53
od stano.
Pozri si este, co za chutovku je to glazurovane maso.

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 18:13
od 321910336
"Glazování ryb je technologický proces, který ochraňuje mrazené rybí maso před vysušením a oxidací." citace z wikipedie
Karel2 píše:Tahle ryba byla dobra kdyz zacinala v obchode, tohle nema s rybou nic spolecnyho. Navic, hodis to na panev a copak udela voda na rozpalenem oleji? :dih:
To je jasné že čertvá je něco jiného,ale když jsem chtěl čertvé pstuhy v rybářství v Přerově tak mě poslali do háje ať si zajedu do Makra, takže občas musím vařit z mražených a je potřeba to nechat rozmrazit, osušit a pak s tím něco dšlat

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 18:23
od Karel2
V garazich pod nemocnici jak zacina cyklostezka, kazdej patek prodava(val) rybarstvi Tovacov, zive. :mrgreen:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 18:49
od cannobit
Proč žrát Pangase z Vietnamu a zasviněného Mekongu, když tady koupíš čerstvého kapra?

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 18:54
od 321910336
Karel: díky za tip, vždycky beru když jezdí rybáři s pojízdnou prodejnou a pak ještě v lipníku jsem viděl nějakou prodejnu, ale tam zase mají nějakou divnou otevírací dobu. škoda že v přerovském tescu není úsek ryb, asi aby se tam cikáni neutopili v těch kádích

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 19:05
od stano.
321910336 píše:"Glazování ryb je technologický proces, který ochraňuje mrazené rybí maso před vysušením a oxidací." citace z wikipedie
Asi nepozeras napr. na Stream.cz serial Jidlo, pripadne podobne "dokumentarne" serie, kde ukazuju, ako sa vyrabaju potraviny.
U kuracieho masa sa pouziva vyraz "krehcene", ale ide v podstate o to iste.
K natlaceniu vody na maso sa pouzivaju polyfosfaty.
Takze nielenze tam mas kopu vody, ale aj peknu chemiu.

https://www.stream.cz/peklonataliri/759 ... hcene-maso

Napsal: 06.12.2016 19:19
od Nonid
Ale on ma pravdu, je to ten proces... akorat je to pekna prasarna :mrgreen:
cannobit: cena nebo treba nekomu kapr nechutna...

Napsal: 06.12.2016 20:11
od Fiber
U nás jezdí firma "Přátelé lososa". Vozí většinou z Norska lososy a další ryby nebo slávky, hodně čerstvé, snad max dva dny staré. Chuťově super, ale na každý den to není, pokud nechceš cpát do jídla desítky tisíc měsíčně

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 20:34
od miki21
Jen se divím, že někdo to smradlavé blato ještě kupuje. Nedal bych to ani psovi. :blee:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 06.12.2016 21:05
od 321910336
stano. píše:
Asi nepozeras napr. na Stream.cz serial Jidlo, pripadne podobne "dokumentarne" serie, kde ukazuju, ako sa vyrabaju potraviny.
U kuracieho masa sa pouziva vyraz "krehcene", ale ide v podstate o to iste.
K natlaceniu vody na maso sa pouzivaju polyfosfaty.
Takze nielenze tam mas kopu vody, ale aj peknu chemiu.

https://www.stream.cz/peklonataliri/759 ... hcene-maso
glazura je vrstva na povrchu té ryby, to nemá s tlačením vody do masa nic společného

Napsal: 06.12.2016 21:12
od Nonid
Tyden parkuju pred barakem s STckem a uz mi nejakej dobrak odrel predni naraznik. Nastesti to pujde rozlestit, listecek ale zadnej :nunu:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Napsal: 07.12.2016 08:57
od stano.
Tak si pozri, co to ta glazura je a ako sa robi...