2All
- kdyžtak pro začátek aspoň vypojte ten konektor v odkládací schránce vlevo v kufru (kombi...).
-se silikonem pod tu lištu bych byl opatrný. Už ji pak nikdy neodděláte

Tak at ti to vyjde.Jasio píše:Dnes jsem obvolal 17 vrakovišť a bez šance. Bude se to muset vyplétat drát po drátku a ostatní, ty zdravé proměřit. Naštěstí jsem sehnal šikovného elektrikáře, který si na to troufne. U Forda bych takovou práci nezaplatil. Vidím světlo na konci tunelu a snad už koncem září budu jezdit.
Havarijni pojistka je na havarie a ne na konsrukcni nedostatky.Jasio píše:Tak, že jsem se do toho trochu zavrtal, zjistil jsem, že Ford je povinen dodávat všechny náhradní díly na vozy jejihž stáří nepřesáhne 10 let. Tudíž k již zmiňovanému svazku, který se už nedodává existuje alternativní náhrada pro novější vozy a tu lze použít. Stojí asi 7,5 tis. A protikus pod přístrojovku, což je vlastně hlavní elektrický svazek existuje dokonce ve čtyřech variantách a všechny lze použít. Háček je v tom, že stojí 20,5tis. Ještě než ho z toho servisu odvezu, zajímalo by mě jestli by se na tak vzniklou škodu, tj. spálením kabelů od el.zkratu vztahovala havarijní pojistka, když už ji mám a v září mi končí. Co myslíte?
Rozumím tomu dobře, že to je svazek drátů a pár konektorů? Co je na tom tak drahýho? Si dělají prdel ne?Jasio píše:Dnes jsem se byl podívat na fíka do servisu. Kabelový svazek, který se táhne levou stranou až po konektor v levé zadní skřínce s číslem 98AG-14014EE se už nevyrábí a nelze ho objednat, tak budu muset shánět po vrakovištích. Protikus který vede pod palubku ke spínači světel (zřejmě) s číslem 55FA-B9146 prý stojí 7-8 tis. Oprava se vyšplhá ke 20 tis. a možná i přez. Jdu se zastřelit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů