S Astrou jsem ABSkoval i na suche cestepelen píše:Nebrzdíš na štěrku nebo na ledě.Ahmed píše:Pokud na to opravdu hodne dupnes, tak myslim, ze Focus brzdi hodne dobre. Mi to stoji hned, ale bez cuknuti ABSTak nevim, jestli mam tak dobre gumy nebo slabou nohu
Urcite jsi rozpojoval nejake konektory. Tak bych je zkontroloval.davef píše:Pomoc, pomoc, mám problém. Po demontáži a montáži třmenů a bubnů za ůčelem nastříkání zlobí kontrolka ABS, brzdy jsou odvzdušněny. Tohle jsem vypozoroval: Nastartuju - kontrolka svítí, rozjedu se - kontrolka zhasne a po překročení 40km/h se opět rozsvítí. Jestliže nepřekročím 40km/h, zhasnu motor, opět natartuju a kontrolka nesvítí. Co s tím mám dělat? Děkuju za pomoc
jojo, to sem zažil taky, aktivuje se tam prý nějaký elektromotor který zaobstarává přetlak v brzdové soustavě a tím i sevření čelistí a následné brždění a bouchání a vibraceDany píše:Hoši nejsnažší je ABS testnout na spátečku. Já jsem jel a minul jsem se z kámošem,kterýmu jsem potřeboval něco říct. Hodil jsem zpátečku a rozjel se (rychleji) pak jsem dupl na brzdu a krásně mi to zavibrovalo s nohou. Při couvání je to to samé, kako kdyby dal při jízdě dopředu ručku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti