Koupě Focuse 2002 a novější

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
MaPa
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaPa » 27.06.2006 09:58

foki píše:
MaPa píše:
a o tom to je co nikdo nechce nebo nedokaze pochopit .
neboj se to není těžké pochopit. já jen že když jsem vzal selský rozum do dlaně tak mi to prostě nesedělo. ono to totiž u toho auta napsané není a kdo se v tom má pak vyznat. koukal jsem na to a říkám si: "za 249 z 2003 a pak říká, že z 2001 za 260...". prostě mi to nesedělo tak se nezlob.
a ta má reakce s tím tlačením je proto, že jsem teď obcházel bazary a tam mi také nabízeli všechno možné jen ne to co jsem chtěl a tak mi to to tvoje chování připomnělo. takže ještě jednou promiň

Aki
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aki » 27.06.2006 14:40

MaPa píše:"za 249 z 2003 a pak říká, že z 2001 za 260..."
nezlob se na me, ale pripada mi, jako kdyby jsi prave objevil ameriku. je snad jasny, ze pokud chce byt foki konkurenceschopny a pro potencionalni kupce zajimavy, tak musi nabidnout o hodne lepsi cenu nez je tabulkovka

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

FOFO 1.6 16V 2003 v bazaru

Příspěvek od martas69 » 27.06.2006 17:31

To foki: Tak jsem to nějak studoval a zjistil jsem, že mé požadavky jsou zcela nerealizovatelné (2002 - x za 210 tis.) :(

Nicméně koukal jsem na toho co máš v bazaru a ten se mi celkem zamlouvá, ale potřeboval bych vědět pár informací. Jak sis jistě všiml jsem tu nováček, ale snažil jsem se toho přečíst co nejvíc, abych otázky neopakoval a neokrádal tě o čas.

Dočetl jsem se zde, že vozy od tebe mají udělaný rozvody, filtry, náplně a vše, co za normálních okolností musí udělat zákazník po koupi sám, je to pravda?

Ta cena 249 tisíc je v tom stavu jako je na fotkách, nebo po opravě? V předchozím příspěvku píšeš: měl poškozené dveře.... a pak následně že má cenu 10 500 eur kdyby byl zdravý, takže jsem z toho volaky zmeteny:o)

Děkuji za odpověď!

Baggio
Junior
Junior

Příspěvek od Baggio » 27.06.2006 21:15

Neboj Foki ti v klídku vše vysvětlí :D Z vlastní zkušenosti mohu Fokiho doporučit. Věř,že lepšího borce na Focusky neseženeš.Dám za něj ruku do ohně a jistě né jenom já :!: Je jedním zmála který ti řekne na rovinu co s autem bylo,ale samozřrjmě pokud to bude vědět :wink:
Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]

Stenly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Stenly » 27.06.2006 23:54

Baggio píše:Neboj Foki ti v klídku vše vysvětlí :D Z vlastní zkušenosti mohu Fokiho doporučit. Věř,že lepšího borce na Focusky neseženeš.Dám za něj ruku do ohně a jistě né jenom já :!: Je jedním zmála který ti řekne na rovinu co s autem bylo,ale samozřrjmě pokud to bude vědět :wink:

Souhlas

-----------------------------
fábia 1,2HTP 47kW služební
felda 1,3 combi --> FoFo 1,6 combi 01(od Fokiho)

tootan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tootan » 28.06.2006 06:24

Baggio píše:Neboj Foki ti v klídku vše vysvětlí :D Z vlastní zkušenosti mohu Fokiho doporučit. Věř,že lepšího borce na Focusky neseženeš.Dám za něj ruku do ohně a jistě né jenom já :!: Je jedním zmála který ti řekne na rovinu co s autem bylo,ale samozřrjmě pokud to bude vědět :wink:
Taky souhlas :lol:
Je: Fofo II kombi 03/2009, 1.6 74 kW, vínová morello
Byl: Fofo kombi 05/2003, 1.8 TDDI, modrá

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: FOFO 1.6 16V 2003 v bazaru

Příspěvek od foki » 28.06.2006 14:48

martas69 píše:To foki: Tak jsem to nějak studoval a zjistil jsem, že mé požadavky jsou zcela nerealizovatelné (2002 - x za 210 tis.) :(

Nicméně koukal jsem na toho co máš v bazaru a ten se mi celkem zamlouvá, ale potřeboval bych vědět pár informací. Jak sis jistě všiml jsem tu nováček, ale snažil jsem se toho přečíst co nejvíc, abych otázky neopakoval a neokrádal tě o čas.

Dočetl jsem se zde, že vozy od tebe mají udělaný rozvody, filtry, náplně a vše, co za normálních okolností musí udělat zákazník po koupi sám, je to pravda?

Ta cena 249 tisíc je v tom stavu jako je na fotkách, nebo po opravě? V předchozím příspěvku píšeš: měl poškozené dveře.... a pak následně že má cenu 10 500 eur kdyby byl zdravý, takže jsem z toho volaky zmeteny:o)

Děkuji za odpověď!
ta cena je ode me prihlaseny opraveny , po vymene oleju a filtru , vycisteny , jen sednout a odjet .

servis je delany podle planu - co je treba , pokud jsou treba rozvody , tak se delaji rozvody , pokud oleje a filtry tak olej a filtry .

delam to tak aby kazdy kdo si koupi auto mel min na 20t km nebo na rok pokoj ( samozrejme kdyz se muze objevit nejaka vada treba opotrebenim ,to se snazim taky vyjit vstric )

s tema eurama , to je tabulkova cena v nemecku , nehoda byt mala cenu trochu snizuje nicmene i kdyby to bylo o 1000 euro tak by to bylo za cca 280t . taky jsem uz premyslel prodat to do nemecka .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 28.06.2006 16:30

foki píše:
martas69 píše:To foki: Tak jsem to nějak studoval a zjistil jsem, že mé požadavky jsou zcela nerealizovatelné (2002 - x za 210 tis.) :(

Děkuji za odpověď!
ta cena je ode me prihlaseny opraveny , po vymene oleju a filtru , vycisteny , jen sednout a odjet .

servis je delany podle planu - co je treba , pokud jsou treba rozvody , tak se delaji rozvody , pokud oleje a filtry tak olej a filtry .

delam to tak aby kazdy kdo si koupi auto mel min na 20t km nebo na rok pokoj ( samozrejme kdyz se muze objevit nejaka vada treba opotrebenim ,to se snazim taky vyjit vstric )

s tema eurama , to je tabulkova cena v nemecku , nehoda byt mala cenu trochu snizuje nicmene i kdyby to bylo o 1000 euro tak by to bylo za cca 280t . taky jsem uz premyslel prodat to do nemecka .
Tak to je hustý... takže říkáš, že by to první rok mělo být bez investic, pokud se něco nepo, jako že by taky nemělo... To by bylo super.

No já dnes večer jedu na týden na dovču, takže budu mít čas přemýšlet. Každopádně ho nechci blokovat a ani nevím jestli by to šlo:o) Nicméně potom bych se na něj případně zajel podívat, když ho tam ještě budeš mít, taky povozit a poslechnout nějakej briefing.

Ještě, že teda otravuju, myslíš, že by bylo možný zaslat mi takovej ten výpis podle VIN čísla s komplet výbavou a daty? Kdyžtak na m.javurek@seznam.cz

Děkuji!

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 28.06.2006 16:37

foki píše:

Děkuji za odpověď!

Ty jo, koukal jsem v jiném tématu, že máš přehled, kdo ty auta vlastnil... nevíš kdo měl toho, o kterým tu mluvíme???:o)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 28.06.2006 22:59

do konce tydne bych mel mit papiry tak se podivam .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 07.07.2006 16:59

foki píše:do konce tydne bych mel mit papiry tak se podivam .
Tak už si koukal do papírů??? :D

Já už jsem přijel z dovolené, tak bych se přijel podívat. Hodilo by se ti to v sobotu 7. července. Mám možnost si půjčit auto, tak bych přijel. Kdyžtak mi napiš, kde tě přesně najdu a cca hodinu, jak by se ti to hodilo.

Martin

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 08.07.2006 01:17

majitel - jeden r 1956

prihlaseno 23.9.2003

z fabriky 18.6.2003
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 09.07.2006 22:30

foki píše:majitel - jeden r 1956

prihlaseno 23.9.2003

z fabriky 18.6.2003
Ahoj!

Autíčko mi pořád leží v hlavě :D Myslíš, že bys mi mohl zaslat VIN číslo? Klidně na mail: m.javurek@seznam.cz , pokud to tu nechceš nijak zveřejňovat. A kdybys k tomu pro kontrolu přidal takovej ten výpis o autu podle VIN čísla, tak bych se také nezlobil :D

Díky!

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 10.07.2006 01:09

martas69 píše:
foki píše:majitel - jeden r 1956

prihlaseno 23.9.2003

z fabriky 18.6.2003
Ahoj!

Autíčko mi pořád leží v hlavě :D Myslíš, že bys mi mohl zaslat VIN číslo? Klidně na mail: m.javurek@seznam.cz , pokud to tu nechceš nijak zveřejňovat. A kdybys k tomu pro kontrolu přidal takovej ten výpis o autu podle VIN čísla, tak bych se také nezlobil :D

Díky!
WFOAXXGCDA3Y61117
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“