Kdyz mi das ty 300,- co za to berou ve Forduchalomi píše:Tak mi to můžeš přijet vyměnit.Já ti to schválně stopnu machře![]()

Prosimte muzes mi popradit jak to ostrikovani opravit kdyz rikas jak na to ? V tomhle pocasi se bez toho neda jezdit ale upozornuji ze me nejde ani ostrik ani se nespusti sterece proste to uplne prestelo reagovat na zatlaceni dekujiAhmed píše:Podivejte se na kontakty, atd. Packu si ve Fordu nemusis nechavat menit, je to prace na 1min. od otevreni dveri
Zkus nejdříve zkontrolovat pojistku, jestli nevypadla - kolikatka to je z hlavy nevím a dolů do auta se mi nechce chodit - jsem po nočníLordMiras píše:Prosimte muzes mi popradit jak to ostrikovani opravit kdyz rikas jak na to ? V tomhle pocasi se bez toho neda jezdit ale upozornuji ze me nejde ani ostrik ani se nespusti sterece proste to uplne prestelo reagovat na zatlaceni dekujiAhmed píše:Podivejte se na kontakty, atd. Packu si ve Fordu nemusis nechavat menit, je to prace na 1min. od otevreni dveri
No dikes za radu ale pojistkou to nebude kdyz jinak sterace fungujou a zadek komplet taky bez problemu jak teda na ten spinac?PedroH píše:Zkus nejdříve zkontrolovat pojistku, jestli nevypadla - kolikatka to je z hlavy nevím a dolů do auta se mi nechce chodit - jsem po nočníLordMiras píše:Prosimte muzes mi popradit jak to ostrikovani opravit kdyz rikas jak na to ? V tomhle pocasi se bez toho neda jezdit ale upozornuji ze me nejde ani ostrik ani se nespusti sterece proste to uplne prestelo reagovat na zatlaceni dekujiAhmed píše:Podivejte se na kontakty, atd. Packu si ve Fordu nemusis nechavat menit, je to prace na 1min. od otevreni dveri![]()
Druhá možnost je, že ti odešel spínač na páčce - prostě nesepne okruh a tím pádem nespustí stěrače ani ostřikovače...
Musel bys poprepojovat draty, coz je pomerne drbacka, hlavne pokud bys to musel delat 2x. Mas obycejnou packu nebo s cyklovacem? Mam jednu obyc. navic, za 500,- bych ti ji poslal nebo si nekde zkus poshanet jinou. Odkud jsi?LordMiras píše:No tak pojistkama to neni a jelikoz zadni ostrikovac a sterac funguje bez problebu poradite nekdo jak nejjednoduseji prehodit hadicky nebo dratky nebo tak neco aby sel predek a ne zadek? to by nemel byt problem ne jen aspon nez to dam opravit ale prece jen potrebuji poradne videt dopredu nez dozadu:) Dikes predem za rady Miras
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů