Přestavba na lpg
- berry
- Nováček
Nabízí se odpověď, kde se dá....javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
ale samozřejmě, že asi nejvhodnější to bude pěkně zabalit a přikurtovat k podlážce kufru či jeho stěně Při prudkém brždění a nebo nedej bože při čelním nárazu, se stane z volně ložené rezervy spolehlivý zabiják.javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes
Laughing
ale samozřejmě, že asi nejvhodnější to bude pěkně zabalit a přikurtovat k podlážce kufru či jeho stěně Při prudkém brždění a nebo nedej bože při čelním nárazu, se stane z volně ložené rezervy spolehlivý zabiják.javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes
Ford Focus Turnier Finesse 1.8 l, 16V, 85kW, 2002,LPG - Landi Renzo
- hanyz
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
- Tudy
- Nováček
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
narazil jsem na jednu zajímavou nabídku, ale je to pro mě kapánek z ruky i když za tu cenu by možná mělo význam tam sfouknout http://www.lkauto.cz/prestavby-lpg/akce-lpg.htm
a ještě k tomu jedno zajímavé umístění přepínače (tomu bych se taky nebránil i když v těch místech mám spínač na vyhřívání sedaček)
a ještě k tomu jedno zajímavé umístění přepínače (tomu bych se taky nebránil i když v těch místech mám spínač na vyhřívání sedaček)

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak už jsem si ten zázrak (Flash Lube) namontil před cca 2 měsíci do auta ,tak že uvidíme co to bude za zázrakberry píše:to: Wolf2
A máš tam taky u té 1.8l namontované Flash Lube (souprava pro přimazávání sedel ventilů)?

- anubis
- Nováček
Re: Přestavba na lpg
Pozerm, ze prispevky k lpg su len v cestine...na slovensku nie je mozne prerobit focusa na lpg?...mna to zatial nedrhne (v auguste zaciname s focusom len druhy spolocny rok - zaruka), no brasko poskuluje po jazdenom focuse a dlho jazdil za 1,5 Sk/km. na felde. a ako sa vravi, s dobrym sa tazko luci...
FoFoII 5door hatchback Collection X 74kW vyr 07/2007
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
- zbyndatvrd
- Nováček
Re: Přestavba na lpg
Já vám kluci rozumím... "Je to levnější", ALE jezdit s fofem na plyn je jako š-k-t bez koulí. Nemáte takový pocit při přepínání té páčky, že něco není OK?
Neberte to osobně

Neberte to osobně