Taky jsem si to myslel. Čoveče tam je přenosový kabel jak v PC, který se navíjí jako kinofilm do kazety když otáčíš volantem. Museli vyměnit celou tu kazetu. Uvnitř to bylo zašmodrchané a prasklé.

Tak, tak, minimálne liter, vo Forde je to ale o dosť drahšie. Mení sa to aj keď ti prestane automaticky vypínať blinkry. Ten starý ti nechali?staroch píše:Cenu jsem nezjišťoval, ale nějaký litřík by to asi hodilo.
Když jsem to neplatil, tak jsem to nepožadoval. Jinak přesně jak píšeš...lubec píše:Tak, tak, minimálne liter, vo Forde je to ale o dosť drahšie. Mení sa to aj keď ti prestane automaticky vypínať blinkry. Ten starý ti nechali?staroch píše:Cenu jsem nezjišťoval, ale nějaký litřík by to asi hodilo.
Ja jsem jen nasel, ze tam nejaka kontrolka je. Je si jiz spoustu let zapinam pasy, i kdyz jedu jen kousek, tak ani nesleduji presne, co se deje s kontrolkou bezp. pasu, jen vim, ze mi pred nastartovanim sviti jen nabijeni a tlak motoroveho oleje.Jenda25 píše:To pelen: Co tím myslíš, že ti svítí i když je máš zapnutý?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti