VÝKON MOTORU
-
couddy
- Zkušený

- Ahmed
- Test driver

Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
v dáááálce. ps to mi ev. bude chybet u tddi.
-
Stenly
- Pokročilý

To je výhoda benzínu - jede od 1500 do 6500Ahmed píše:Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Benzin tocite na 5000 a my ropu na 3500-4000 a chova se prakticky stejne. Pekny pocit je, kdyz muzete ujizdet v kopcich.couddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
-
Wolf2
nechci nic říkat ,ale stím TDDIčkem je to paráda při nízkých rychlostech a nízkých otáčkách ,ale jen se benzín rozdejchá něco kolem 3800ot/min a TDDIčko jde do kytek a pěkně se zadejchápelen píše:Benzin tocite na 5000 a my ropu na 3500-4000 a chova se prakticky stejne. Pekny pocit je, kdyz muzete ujizdet v kopcich.couddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
- MrData
- Nováček

- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
-
couddy
- Zkušený

díky ahmede, aspoň pozitivní příprava na "přechod" (z benálu na naftu) díkyAhmed píše:Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
ještě jednou díky, věřím, že si na "komba" zvyknu, i když mi k němu nepůjde "Fokin"
-
couddy
- Zkušený

- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak já se taky přidám Mám 1.8 TDDi a musím říct že na trojku je to dobrá raketa, je na tom poznat že ten krouťák tam je, já to mám ještě o to lepčí než třeba kombík, že mám jenom třídvéřáka, a ten je lehčí, takže to de i poznat. Jinak zatím největší raketa v který sem jel je A8 a mazda MX6, ale tyhle auta bych živit nechtěl
)