LOKETNÍ opěrka
- majklbiker
- Nováček
- Mohi
- Nováček
Re: LOKETNÍ opěrka
Celkom ma to zaujalo, kedze kozena by mi zrejme velmi k textilnym potahom nesedela, tak som sa informoval.swm píše:http://www.spoilercentrum.cz/shop/ford/ ... ford-focus
Tohle vypada i na stejny matros jako maji sedacky. Ale co znamena to "C"? C-max? Combi? Nemate ji nekdo?
"Loketní opěrka" je UNIVERZAL...

Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

-
- Junior
Re: LOKETNÍ opěrka
To je ta ze spoilercentra? A nahodou nerekli, jestli to nekdo daval do Focus I? Vypada paradne, premerim to v aute a asi ji risknu.Celkom ma to zaujalo, kedze kozena by mi zrejme velmi k textilnym potahom nesedela, tak som sa informoval.
"Loketní opěrka" je UNIVERZAL...

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Damon
- Test driver
- Agin
- Nováček
Musim souhlasit s Damonem. Fakt je ze origos je proste Origos. A kdyz ne to tak alespon neco "na miru". Univerzal je "jen" univerzal. Navic ja bych chtel operku, ktera se da vysouvat dopredu a dozadu a da se stelovat i nahoru a dolu. Nepotrebuji pod ni ani nejaky ukladaci prostor pod operkou spis si predstavuju neco tenciho vylozene pro komfort cestovani.
Nevite nekdo o necem???
Majklbikere, predem dik za fotky.
Nevite nekdo o necem???
Majklbikere, predem dik za fotky.
Ford Focus combi 1.6 16V, 2002
-
- Test driver
OPIERKA
Takze,pripojim skusenost aj ja.Ja som si zohnal laktovu opierku presne do nasho Focusa od nemeckeho vyrobcu KAMEI... http://www.kamei.de/ww/de/pub/produkte.cfm.......nieje to ziadna univerzalka,ale presne do nasich focusacov.Montuje sa pod uchytenie prednych sedadiel/myslim tym tie kolajnicky/Po pravej a lavej strane stredoveho tunelu,ked posuniete sedadla do predu su 2 velke skrutky/torxy/Montaz cca 10 minut,bez vrtania a podobnych uprav.Odkladaci priestor za rucnou brzdou zostane bez problemov pouzitelny,vobec nebrani sedeniu 3 pasaziera v strede vzadu.Je mozne ju nadstavit vyskovo aj pozdlzne,ma odkladaci priestor a je bud v latkovom,alebo kozenom prevedeni.Cena je vsak od 99 eur hore.....ja som vsak maximalne spokojny.....
- Mohi
- Nováček
https://p15156049.pureserver.info/shop/ ... 44&func=s3
Nevyzera to zle ale chcelo by to viac obrazkov, co ty na to zirafak, vies nejake poslat?
Nevyzera to zle ale chcelo by to viac obrazkov, co ty na to zirafak, vies nejake poslat?

-
- Junior
Re: OPIERKA
Kupovals nekde u vas/u nas nebo jsi objednaval primo u Kamei na webu?zirafak píše:Takze,pripojim skusenost aj ja.Ja som si zohnal laktovu opierku presne do nasho Focusa od nemeckeho vyrobcu KAMEI...
-
- Test driver
kupovane to bolo v Nemecku a priniesol mi to znamy,ktory tam bol na sluzobke.Viem vsak ze Kamei ma zastupenie aj na Slovensku,niekde na vychode,ale nazov firmy si nepamätam.Urcite bude aj u Vas v Cesku.
Fotky nemam,ale az sa otepli, urcite nieco z interieru nafotim...takze,ako pise Foki "vyderzat".....
Fotky nemam,ale az sa otepli, urcite nieco z interieru nafotim...takze,ako pise Foki "vyderzat".....
-
- Junior
Mno, http://www.kamei.cz, klasicka za 2975,- vyskove stavitelna, novejsi za 3808,- stavitelna i dopredu/dozadu, obe na Focus od 10/98, ceny nejspise bez Dph, bez postovneho.zirafak píše:Viem vsak ze Kamei ma zastupenie aj na Slovensku,niekde na vychode,ale nazov firmy si nepamätam.Urcite bude aj u Vas v Cesku.
PS. Pri pokusu o objednani pro Focuse vyskocila nejaka nemecka hlaska, pro Audinu to slo. Dyškrymynace!

- Mohi
- Nováček
tak nieco som nasiel aj tuto:
http://www.autodoplnky.cz/index1.php?ty ... ozi=250640
http://www.autodoplnky.cz/index1.php?ty ... ozi=250640

- Damon
- Test driver
Musím uznat že od Kamei vypadá pěkně.Né že bych byl spořínek ale na druhou stranu že bych musel kupovat loketku skoro za 4000.
Bych se zkusil číhnout na vrakáči jestli by se nenašla.Nebo že by se objevila jedna u Fokiho?

Bych se zkusil číhnout na vrakáči jestli by se nenašla.Nebo že by se objevila jedna u Fokiho?

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Test driver
Je to presne ta o ktorej pise swm-ko.Je pod cislom 0 14272 21 a stoji 3808 czk s dph.
Damon...a co to chces "cihnout" na tom vrakaci?
Ziadny original od Ford-u neexistuje.Jedine co sa montovalo do najdrahsich vybav,aj to neviem ci nie len s kozenym interierom,boli opierky uchytene v sedadle sofera a spolujazdca,medzi sedadlami nad stredovym tunelom.Boli tenucke asi 5-6 cm,takze ziadny odkladaci priestor,myslim,ze len na take nudzove opretie ruky.
Myslim,ze kvalitna opierka svoj vyznam z komfortneho hladiska v aute ma,je vsak asi vec kazdeho individualne ci zaplati viac za kvalitu,menej za "smejd",alebo nekupi ziadnu.
Damon...a co to chces "cihnout" na tom vrakaci?
Ziadny original od Ford-u neexistuje.Jedine co sa montovalo do najdrahsich vybav,aj to neviem ci nie len s kozenym interierom,boli opierky uchytene v sedadle sofera a spolujazdca,medzi sedadlami nad stredovym tunelom.Boli tenucke asi 5-6 cm,takze ziadny odkladaci priestor,myslim,ze len na take nudzove opretie ruky.
Myslim,ze kvalitna opierka svoj vyznam z komfortneho hladiska v aute ma,je vsak asi vec kazdeho individualne ci zaplati viac za kvalitu,menej za "smejd",alebo nekupi ziadnu.
- Damon
- Test driver
No já jsem nevěděl jaký se montovaly.Proto jsem taky vyzvídal.Tak se hned nezlob.Já jsem pro tu Kamei psal jsem že je pěkná.Rozhodně bych si ji koupil než nějakou univerzální.Třeba si ji i objednám akorát tomu nepřikládám takovou prioritu páč Focuska mám spíš jako druhé auto do rodiny.JEzdit v něm hodně tak to neřeším.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX