myslim ze aj tu je taka, ale toto som dal tak vysoko preto aby pre pripad ze mi do trubky natecie voda mi to neslo rovno do kobercachmelko píše:ja na fofo po FL mam zaslepku pod vedením kablov do dveri a musim povedat, že to vyzera menej nenapadne ako na foto
chmelko píše:tak ak sa dobre pozrieš, u pantu ma 2 zaplnene vstupy pre elektriku, ty ten jeden maš volny...foki použil vršok ,pretože už tam nebolo miesto
No když bych měl chvilku tak proč ne!!! Jenže zítra nemám auto, jde do servisu, na nějakou kontrolu aby mě nikde nenechalo, protože ho mám jen chvíli, ve čtvrtek jsem dlouho v práci, v pátek jdu na svatbu, takže jedině víkendcanndale píše:to sedlo: zhodou okolnosti som tento tyzden v prahe,tak ak by si mal zaujem mohol by som Ti presne ukazat kadial to viest a pripadne mozme skocit na nejaku kavuaspon by som sa nenudil na hoteli ked niesom v praci
hehesedlo píše:No když bych měl chvilku tak proč ne!!! Jenže zítra nemám auto, jde do servisu, na nějakou kontrolu aby mě nikde nenechalo, protože ho mám jen chvíli, ve čtvrtek jsem dlouho v práci, v pátek jdu na svatbu, takže jedině víkendcanndale píše:to sedlo: zhodou okolnosti som tento tyzden v prahe,tak ak by si mal zaujem mohol by som Ti presne ukazat kadial to viest a pripadne mozme skocit na nejaku kavuaspon by som sa nenudil na hoteli ked niesom v praci
![]()
Jooo a můj děda je taky z BB!!! Tam se taky chystám...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host