Tddi - najeto 155 530 km -motor KO
- jamaka
- Test driver
-
- Test driver
- jamaka
- Test driver
No ono motory urobili mechanici na zaklade vyposctou a prepoctou a treni a co ja viem coho. (mal by som vediet
) Takze len tak z nicho tam nie je dany tento olej, VW maju zasa ine poziadavky na olej a podobne. Kazda automobilka ma nejake ine poziadavky na olej.
A pri tej cene Formule, tiez ine nelejem

A pri tej cene Formule, tiez ine nelejem

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
-
- Test driver
honolulu:
nie mechanici ale konstrukteri motorov, každa značka používa ine materialy, inu technologiu a snad sami vedia, prečo vyrabaju origo lej pre forda, aj ked to je len prezlečený MOBIL..
to že ti povedali, že plna syntetika no problem mi prijde dost nezodpovedne, alebo potrebuju dalsie kšefty na opravy
nie mechanici ale konstrukteri motorov, každa značka používa ine materialy, inu technologiu a snad sami vedia, prečo vyrabaju origo lej pre forda, aj ked to je len prezlečený MOBIL..
to že ti povedali, že plna syntetika no problem mi prijde dost nezodpovedne, alebo potrebuju dalsie kšefty na opravy

- honolulu
- Junior
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono staci mensi promacknuti , a myslim pokud to nemas od zacatku tak bych netvrdil ze nikdy nebylo zavadeno o hrb .bocekr píše:ne vana je nepoškozená a nikdy nebylo zavaděno motorem o jakykoliv hrb
toto se stava kdyz nema motor dostatek oleje , odsere to 4ty valec .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- bocekr
- Nováček
vana je bez jediného škrábance, z motoru sem vypustil asi 5,5 litru tak jako po každé výměně, tím pádem si nemyslím že je na vině nedostatek oleje.
Bavil sem se s lidma kteří se těmito motory zabývají a tvrdili nezávisle na tom co se mi přihodilo že tento motor není žádný velký držák. Dochází k velkému opotřebení šálku ojnic a tím pádem ke ztrátě tlaku mazání, jelikož 4. válec je nejdál při větším uniku oleje již nestačí dostatečně mazat a dochází k těmto problémům, ale častěji se prý ojnice 4. válce vykoukne ven skrz blok
Nevím co dodat, je to smutné ale něco na tom je..
Bavil sem se s lidma kteří se těmito motory zabývají a tvrdili nezávisle na tom co se mi přihodilo že tento motor není žádný velký držák. Dochází k velkému opotřebení šálku ojnic a tím pádem ke ztrátě tlaku mazání, jelikož 4. válec je nejdál při větším uniku oleje již nestačí dostatečně mazat a dochází k těmto problémům, ale častěji se prý ojnice 4. válce vykoukne ven skrz blok
Nevím co dodat, je to smutné ale něco na tom je..

Focus combi 1,8 Tddi 11/1999 Diamond White
BITPOWER
BITPOWER
- honolulu
- Junior