Co psal "Samantus" na stránkách o palubáku...tak se dá s IDSkou připojit...
A bude li tohle...k tempomatu už jen krůček...
Co na to kolega "chirurg Fordů" Samantus osobně...jsem ve velkém očekávání zda to klapne...
Ford "Fícus" 1.6 - zplynovaná , 2005 , stříbrná metalka v Trendovém kombajnu
no pokial by to nebolo narocne (foki pisal o mensom pocte kablov v packe pre BC) tak potrebujem jedine vymenit svoj 3-ramenny volant za 4-ramenny s pripravou na tempomat t.j. s tlacitkami, k tomu budiky + packu na BC a malo by to fungovat
ak zozeniem budiky s tym vacsim displejom, bude tych funkcii u BC viac alebo len teplota + priem. rychlost + spotreba + dojazd ako u toho klasickeho displeja pre BC ?
naco je vlastne ten horny vacsi displej
Když jsme rozchodili tempomat u dieslovýho mondea se starou palubkou bez BC,tak musí jít určo se starou palubkou i u Focuse... Tak šup a někdo ať vyzkouší..)
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
pre mna prekvapujuce:
po vymene budikov sa zmeni udaj o km a to podla toho, co je natocene na tych novych...super, takze na stacanie km staci kupit nove budiky za par korun...som nevedel, ze km su ulozene v budikoch
no neviem, ci sa mi podari pozhanat tie, kde bude aspon priblizny udaj, ktory mam teraz na tacho
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
no jde o to ze v budikach je imobilizer a pokud je vymenis tak musis do forda na diagnostiku .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :