Ako si dopadol v servise? mal som podobny problem s rozvodmi, teraz sa mi zvysila spotreba oleja, na emiske boli hodnoty CO vysoke ale iba pri volnobeznych otackach, pri vyssich bola hodnota CO okyaakop píše:Mám nalítáno 105 000 km. Nikdy jsem olej nedolíval, vždy až měnil. Spotřeba opravdu zanedbatelná, skoro neměřitelná. Používám SAE 5W-40. Ovšem v únoru 2009 jsme nechal měnit rozvody. Následující den mi řemen praskl a motor se potkal. Vyměněno všech 16 ventilů (naštěstí uznaná reklamace). Od té doby ujeto asi 2000 km a spotřeba oleje asi 3 litry. Nikde to neteče, takže se to asi spálí. Z výfuku se nekouří, tak nevím. V pondělí jsem objednaný do servisu, tak se uvidí. Doufám, že od příštího týdne už budu zase na své staré spotřebě.
Sekundy som nepocital, ale mne kontrolka mazania zhasne okamzite po nastartovaní ....nitram9 píše:Já bych se chtěl zeptat, za jak dlouho vám zhasne po nastartování kontrolka oleje.Teď mám čerstvě po výměně a zdá se mi že to trvá dýl než před tím cca 4 sekundy je to normální?Před tím jsem tam měl Mobil 0W40 a teď Castrol 5W30.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti